2 Mayıs 2009 Cumartesi

Hentbol Trt 'de İzlenir (!)


Stalker sağolsun hatırlattı bizim maçın canlı yayın meselesini . Ben devamını getireyim istedim . Bizim vergilerimiz ile bize yayın sunma saçmalığını zaten anlamış değilim , bir de üstüne baştaki iktidarın düşünceleri ile paralellik gösteren canlı değil yanlı yayınlarıyla ön plan çıkan Trt , alternatif yayın yapmadıktan sonra tercih edilmeyeceğini ne zaman anlayacak oldukça merak ediyorum . Ülkenin en çok sevilen ve seyredilen sporu için milyonlarca euro verip eski futbolcuları evimize misafir eden kanal , aynı şeyi daha profosyonel yapan özel kurumlar karşısında yenildiğini nasıl anlayacak acaba sizlere soruyorum . Hentbol , eskrim , voleybol veya yüzme , badminton , masa tenisi gibi özel kanalların asla yayınlamayacağı spor dallarını bizlere sunsa yapılmayanı yapıp farklılığa koşsa fena mı olur ? Şekil bir a ; Beşiktaş olmazı başardı ve Avrupa 'da hentbol sporundaki en önemli başarıya imza attı . Bu akşam ilk maçta berabere kaldığı güçlü rakibi ile rövanş maçına çıkacak . Ancak canlı yayın yok . Nasıl olmaz izahı mümkün değil . Devreye girecek kurum ahmak belgeselleri ve iktidar yalakası yayınlarıyla bir nevi basın sözcülüğü görevini yerine getirmekten başka bir işe yaramıyor . Neden ? Cevap necefli maşrapa ! Neyse ben bu önemli maç yerine o saat civarında ne gibi program , dizi , belgesel veya sinema filmi veriliyor onları bir göstereyim kararı siz verin .


Trt 1 Dizi : Çılgın Kanal
Trt 2 Belgesel : Tarih ve Ekonomi
Trt 3 Basketbol Nostalji "1992 Barcelona "ABD-Hırvatistan"
Trt 4 Trt Çocuk
Trt Avaz Memlekette Birkaç Gün
Trt 6 Haber "Xeber"
Trt Çocuk Çizgi Film "Minik Ve Arkadaşları"
Trt Gap Trt 3 'e Geçiş
Trt Int Sinema : Nereden Çıktı Bu Velet

Trt kanallarını izlemeye devam edin sayın seyirciler . Ruhsuz , donuk ve belirli kalıpları ile reklam vermeye devam edin sevgili üreticiler . Bu çağda bu kafa . Böyle başa böyle tarak , böyle GOETHE böyle NIETZSCHE !

1 yorum:

stalker dedi ki...

taraftar olarak da bu sporların uzağında kaldığımız için baskı yaratamıyoruz kamuoyunda. semtin göbeğindeki maça maksimum 50 bağıran taraftar geliyorsa biraz düşünmemiz gerekir. trt de bu rahatlıktan faydalanarak yayınlamıyor maçı. utanmazlar, bir önceki turda Seba'da oynanan maçı vereceklerini duyurduktan sonra yayınlamamışlardı. bi sürü mail filan attık ama nafile. anca maçı banttan yayınladılar. çiftlik olmuş trt , çiftlik.