8 Mayıs 2009 Cuma

Kısa ... Kısa ...

* Beşiktaş forması altında alamadığımız verimi başka bir forma altında alabilir miyiz , evet en azından isteriz . Hakkımız var mı bunu istemeye , bence evet . Peki kim mi ? İbrahim Akın elbette . Sivas 'a atacağı gol hem 2 sene öncesini hatırlatacak hem de milyonlarca insanın hayır duasını aldıracak . Zor mu , evet . Olur mu , neden olmasın . Soru sorup cevaplamaktan sıkılmadını mı , evet !

* Haftanın en kolay maçı gibi görünen Gençlerbirliği-Hacettepe karşılaşmasında bir süpriz olursa lig iyiden iyiye karışır . Hele ki Trabzonspor yenilirse , Kocaelinin bile düşmeyeceğim ulan inancı göğe yükselir . Gol kralı olup takımı küme düşen bir başkasını sayın desem arşiv çok tozlu mazeretiyle çıkmayın karşıma .

* Tabatasız Sivas 'ı yenmek , Tabatasız ve Mehmet Topuzsuz Kayseri 'yi yenmekten daha kolaydır kanımca . Bu hafta banko beraberlik diyeceğim bu maça Beto da yokken hali hazırda .

* Fenerbahçe ve Galatasaray 'ın bu kötü halleriyle küme düşmemeye oynayan rakiplerine karşı varlık gösteremeyeceklerini düşünüyorum . Beraberlik daha yakın mağlubiyete oranla .

* Fantezi futbolda bu hafta çok önemli (sanki diğer haftalar değilmiş gibi) . Yarın akşama kadar kadromu yapıp tüm maçları aynı anda seyredeceğim . Kıyamet kopacak , kader 2 saatlik arada belirlenecek . Anlatamam heyecanı . Ya da bir deneyeyim . Hanginiz Bursaspor kalecisi Ivankov yerine kim oynayacak diye internette araştırmaya girer veya Bursaspor 'un ikinci penaltıcısı kim diye buradan Bursasporlu eniştesini arayıp sorar ? Eskişehir forumalarında kim saatlerini harcar ? Bursaspor resmi sitesindeki Özlüce Günlüğü 'nü kim okur ? Mehmet Okur ! Kayserispor 'dan bir umut haber alacağım diye tüm sitelere kim göz gezdirir ? Bunların hepsini 34 hafta boyunca kim yapar ? Peki bunları yaptığıma kim inanır ? Kadir İnanır !

* Ankaraspor ilk maçta paçavraya döndürdü bizi İnönü 'de . Doymadı bir de kupada geçti üstümüzden silindir gibi . Öncelikle şampiyonluk için , hem Tello 'ya atılan havalandırma kapağı için hem de İnönü ' deki maçlar için ; saldır Beşiktaşım oleyyyy ...

* Ekşibeşiktaş 'ı okumayı seviyorum . Buradan aynı hissiyatı paylaşan tüm yazar dostlarıma fiyakalı bir selam çakayım takip edildiğinizi bilin babında . Aklımdayken ; Melankoli = Beşiktaş ...