8 Mayıs 2009 Cuma

Güneş ...


Gönlünün yerli hocadan yana olduğunu belirten Trabzon Başkanı Şener , "Şenol Güneş ile temas kuruldu . Güneş 'in camia için ne ifade ettiğini açıklamaya lüzum görmüyorum" dedi .

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener , teknik direktör arayışlarıyla ilgili konuştu . Takımın başına yabancı teknik adam getirmeyi en başından beri düşünmediklerini ve hedefte yerli bir çalıştırıcı olduğunu söyleyen Şener , aceleci davranmayacaklarını kaydetti . Tolunay Kafkas ile söz kesildiği yönündeki iddiaların gerçek olmadığını belirten Şener , "Kafkas sevdiğimiz bir kardeşimiz ama kendisi bana Trabzonspor için birkaç yıla daha ihtiyacı olduğunu söyledi . Ünal Karaman üzerinde durduğumuz bir seçenek ancak önce ligin seyrinin netleşmesini bekleyeceğiz" diye konuştu .

Kore'de takım çalıştıran Şenol Güneş ile asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu 'nun görüştüğünü ifade eden Şener , "Görüşmeler hangi aşamada bilemiyorum . Şenol Güneş 'in camia için ne ifade ettiğini açıklamaya lüzum görmüyorum" dedi . Bordo-mavili kulüp için en iyisini yapacaklarını vurgulayan başkan Şener , "Camia şunu bilmeli ki ; Trabzonspor 'un yararına olacağına inandığım hocayı Çin 'de bile olsa alıp takımın başına getiririm" diye konuştu .

Alıntı : Sabah

Hiç yorum yok: