28 Mayıs 2009 Perşembe

Kısa ... Kısa ...


- Dünyanın en iyi oyuncusu kim yarışmasının dün akşamki bölümünde Arjantinli olan hünerini göstermek amcıyla hiç yapmadığı şekilde kafayla gol atarken ; diğeri Portekizli olan ise , her zaman yaptığını tekrarlayarak dirsek atma , artistlik ve çirkeflik özelliklerini tüm izleyenlere sunmaktan hiç çekinmemiştir . Yarışmanın konuk yorumcusu , Messi ve diğerleri ile başlayan cümlesini kurduğu anda milyonlarca seyircinin hislerine tercüman olmuştur . Bu arada format dışı bir şey söylemek gerekirse ; Xavi , seviyorum lan seni !

- Haftasonu siyah beyaz olacak gibi görünüyor . Cumartesi günü semtte ayarladığımız bir restaurantta maçı seyredip şampiyonluğu doyasıya yaşamayı düşünürken , ertesi gün de İnönü Stadı 'nda kutlanacak Hadise 'li bir şenlik olacağını yazıyor tüm medya alemi . Şampyionluk gibi kutsal bir sevinci şarkıcılarla paylaşmak - kutlamak - yaşamak neden bir zorunluluk olarak dayatılır bizlere yıllardır çözemedim . Forma giyip sanatını icra edince mi şampiyonluk doyasıya kutlanıyor anlamıyorum . Ne yani mp3 formatında indiririm onları , üzerlerinde siyah beyaz birşeyler düşlerim , al sana kutlama ! Bu mu yani ... Çözüm önerilerine kapımız değil her yerimiz açık !

- Küme düşecek üçüncü takım Konyaspor olacaktır . Sezonun ilk maçında evinde aldıkları galibiyetten 20 küsür hafta sonra yanına ikinciyi anca ekleyebildiler . Kadro dışı bırakılan oyuncular , değiştirilen teknik direktörler , oyuncu değişikliklerine karışan yöneticiler , gol atamayan forvetler ve beklenen sona kalan 2 gün ... Devre arasında aldıkları Kratochvil 'in bir araba dolusu golüne rağmen etli ekmek sevdalıları Bank Asya 'da size başarılar .

- Lig Tv fantezi futbolu yaratan , yapan ya da bu işi kimin yaptığını bilen varsa bana ulaşmasını istiyorum . Mail adresim belli , bir kaç satıra bakar . Sezon sonu neden ödül verilmediğine dair düşüncelerimi paylaşacağım sadece , dövecek falan değilim ulan !

- Akaretler 'in sonundaki Şampiyon yazılı pankart dışında Migros 'a giden tüm yol boyunca bir tane bayrağa rastlamadım desem inanır mısın Abidin ? Mutluluğun ve şampiyonluğun resmi , resmileşsin artık öyle değil mi ? Gel Cumartesi ...

- Bu yaz Fotomaç 'ın Fenerbahçe 'ye aldıracağı oyuncular listesini veriyorum , not alın : Etoo 'o , Vieria , Van Bommel , Juninho , Totti , Del Piero , Nedved , Ronaldinho , Ronaldo (gerçek olan) , Grafite , Capel , Adriano (futbola Fenerbahçe ile dönmek istiyorum demiş) ... Eklemek isteyen ?

- Beşiktaş Denizli deplasmanında 0-0 kalıyor . Sivasspor Galatasaray 'ı geçen senenin rövanş maçı gibi 5-3 yeniyor . Fenerbahçe Trabzon ile 1-1 berabere kalıyor . Sonuç ; Beşiktaş ile Sivasspor tek maç üzerinden play-off maçı oynuyor , kazanan şampiyon oluyor . Olur mu , olmasın ! Aklıma gelmişken Fenerbahçe ve Galatasaray kaybeder , Bursaspor kazanırsa üçlü averaj devreye giriyor ve Galatasaray Avrupa 'ya gidemiyor . Sebebi Ivankov 'un Fenerbahçe 'ye attığı son dakikadaki penaltı golü . Olur mu , olsun !

- Sercan Yıldırım nerede ? Milli takımda U-19 kadrosunda . Peki Bursaspor çok önemli 2 maça çıkacakken , belki de Avrupa Ligi 'ne gitme şansını bulacakken en önemli forvet oyuncusunu neden milli takıma yolluyor ? Batuhan Karadeniz ya da Soner Aydoğdu neden küme düşmemek için kendi takımlarında mücadele ediyor ? Bursaspor camiası için Avrupa 'ya gitmek önemli değil mi ? Neden sesleri çıkmıyor ? Ya da sesleri çıkıyor da Levent Kızıl mı engelliyor ? Nedir bu maçlar , en önemli sınavlar sırasında ? Sorular bitmek bilmez . Vur Bursa 'ya al Sercan 'ı . Sonuç ; altıncı Bursa ! (Semih Kaya ve Serkan Kurtuluş için de aynı şeyler geçerli) .

- İyi hafta sonları ...

1 yorum:

Barış Akdemir dedi ki...

pique olu hasta oldu herife kesin alması lazım fenerin fotomaça duyurulur.. :)))