29 Mayıs 2009 Cuma

Çifte Standart ...

Tarih : 09 Mayıs 2004 Pazar
Yer : Denizli Atatürk Stadı
Maç : Denizli - Fenerbahçe
Olay : Fenerbahçe Denizli takımını deplasmanda yenerse şampiyonluğu ilan edecek .
Bizi İlgilendiren : Denizlispor yönetimi takımının iddiası olmadığından tüm tribünleri misafir takıma açtığını açıklıyor

Ve bu konuyla ilgili haber ...

FENERBAHÇE TARAFTARINA SIKI DENETİM ...
Süper Lig'in 33. haftasında bugün Denizli Atatürk Stadı'nda oynanacak olan ve şampiyonluk yarışının en önemli maçı olarak nitelendirilen Denizlispor - Fenerbahçe maçı öncesi Fenerbahçeli taraftarlar şehir girişlerinde didik didik aranıyor . Zorlu karşılaşmaya saatler kala başta İstanbul olmak üzere bir çok şehirden binlerce Fenerbahçe taraftarı Denizli 'ye akın ediyor. Denizli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ve çevik kuvvet ekipleri , Ankara ve İzmir yol güzergahları üzerinde kontrol noktaları oluşturdu . Özellikle İstanbul 'dan gelen otobüsler kontrol noktalarında durdurularak , taraftarlar didik didik aranıyor . Otobüslerde de arama yapan polis , şu ana kadar sadece bir beysbol sopası buldu . Aramadan geçirilen taraftarlar , stadın açılacağı saat 15.30 kadar Pamukkale 'de polis nezaretinde bekletilecek .

Not : Denizlispor başkanı Ali İpek , kendi yerlerimizi misafir takıma asla vermeyeceğiz diyor , bu konuda çok tepki geldiğini ve 771 kişi ayırdıklarını söylüyor . Beşiktaş yönetiminin mi alması gerekiyordu biletleri yoksa bir hafta önceden kümede kalmış Denizli yönetimi ile konuşması mı gerekiyordu bilmiyorum . Yoksa tarfatar grupları organize olup tüm biletlere el koyması mı lazımdı anlamıyorum . Çözemiyorum . Sadece 5 senede ne değişti çok merak ediyorum !

Hiç yorum yok: