5 Temmuz 2009 Pazar

Kısa Kısa ...


Michael Jackson abimizi çok severdim gerçekten . Ona kendim için etmediğim duayı ettim geçen gün . 12 sene önce dünyanın en çok tanınan adamı seçilen biridir kendisi . Düşünsenize büyüklüğü ya , yuh kere yuh . Dünyaaaaa starı derdi Bülent Ablamız duysa bunu . Fotoğraftaki gibi kılınsa ya cenaze namazı . Not : Benim cenazemi Cek Nikılsın ...

Haftasonunu evimde ve yalnız geçirince insanın vücudu yapış yapış oluyor bu nem ve sıcakta . Gerçi bu sabah 1 saat dolu yağdı uzun uzun ne sıcağı ulan diyenler olacaktır . Yemek yemeye dışarı çıktım dışarısı evden beter , yanıyor .

İnsan televizyon ve internet ile ömür boyu geçirebilir düşüncem iyiden iyiye pekişti artık . Hele ki bizim magazin programları ile ömre ömür katılır vallahi .

Bir Adams Ailesi sevimliliğine asla ulaşamayacaktır Kardashians . Etrafta dolanan bir sürü g.t ve memeden başka nedir ki yani olayınız lan ?

Sıradan bir şarkıcı olduğu her halinden belli olan sarışın ve dişlek hanım ablamız , bu camiada verdiği savaşları , yıpranma payını ve mücadele yıllarını o kadar çok anlattıki wikipediadan yaşının 24 olduğunu gördüğümde 57 ekran televizyonuma nah yaparken buldum kendimi .

Hiç bir zaman fast-food saplantım olamadı ancak son günlerde bir favori belirledim göbeği zorluyorum . Burger King Steak House Burger diyorum başka da birşey demiyorum . Yeni mi çıktı ya da eskiydi benim mi yeni haberim oldu bilemiyorum . Davranın haydi .

Yavuz Seçkin'in programı (sanırım adı Komedya) çok kötü ya . Cidden çok kötü . Gülmediğim için cidden dedim . Üstüne bir de sanatçıların rol yapma zorlamaları ile daha da çekilmez oluyor . (Demin bir şey söylediler güldüm ha)

Türkan Şoray küçüklüğünde sahip olamadığı bebeklerin şimdi evin dört bir yanında olduğunu söyledikten sonra ilginç bir soruya muhattap oldu ; ''O bebeklerle konuşuyor musunuz Türkan Hanım ?''

Dün gece Disko Kralı'na konuk olan Neslihan Yavuzcan ile Beşiktaş Evlendirme Dairesindeki asansörde 3 kat çıkmışlığım vardır ki kendisini beğenerek seyrediyorum o günden beri ...

Yemekteyiz programını yememekteyiz ...

Haftaya Cuma tatile çıkıyorum . En verimsiz günlerdeyim . Ne yazı yazmak geliyor içimden ne de işe gitmek . 5 sayıyorum mehtaba . Asker olanlar varsa kusuruma bakmayın şımarıklık işte benimkisi . Atarsa beş . E-5 ...

3 yorum:

Engin Gürses dedi ki...

var

Barış Akdemir dedi ki...

steak house demişin 2 aydır var fena bişey müptelasıyım bende.. tunç.. fena fena.. :))

Adsız dedi ki...

hocam kaç git buralarda durulmaz artık...