25 Temmuz 2009 Cumartesi

HANGİ SIFATLA BURDASINIZ ?

Bu başlığı pankart yapmak lazım Olimpiyat Stadı'nda .
Altına da bol soru işaretli cümleler ...
Fortis Türkiye Kupası ikincisi misiniz ?
Turkcell Süper Lig dördüncüsü müsünüz ?
Sorması ayıp ...
Hangi sıfatla burdasınız ?

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Fenerbahçe olarak..

Tunç Bozacılar dedi ki...

FENERBAHÇE isimdir ... Ben sıfatı sordum !

Adsız dedi ki...

Fenerbahçe işte, yeterli.
Ne de olsa kullanacağımız sıfatlar farklı..

Adsız dedi ki...

beşiktaşın kocası sıfatıyla olabilir mi ?

Tunç Bozacılar dedi ki...

Süper kupa maçını bir önceki sezonun şampiyon takımı ve kupa kazanan takımı oynar . Sıfattan kastım bu . Yoksa ben daha güzel sıfatlar bulurum Fenerbahçe için hiç merak etme ...

Ömer dedi ki...

Sivasspor for Turkish Super Cup Final!!

bu blogta öyle Beşiktaşın fenerin kocası vs. türü tanımlamalar pek olmuyodu yorumlarda arkadaş burayı antu falan zannetti heralde...buradaki tartışmalarda rakiplere saygı esastır.

şimdi olanca içtenliğimle çok masumane bi soruya cevap istiyorum,karşılığında hakaret istemem,hakaretin kralı bizdedir ama çok nadir kullanılır:

siz bir fenerbahçe taraftarı olarak fener'in geçen seneki performansıyla süper kupa'da oynamayı hak ettiğini düşünüyor musunuz? sivas'a haksızlık edildiğini biraz olsun düşünmüyor musunuz?

delikanlı gibi cevaplayınız, ucuz laflara, kumalara kocalara kaçmayınız, canımı yeyiniz...

süreniz başladı...

Adsız dedi ki...

süper kupanın kuralı lig şampiyonuyla kupa şampiyonunun oynaması. 2 sinide siz aldığınıza göre lig kontenjanından siz gidiyorsunuz, kupa kontenjanından da final oynadığımız için biz gidiyoruz. bu kadar basit yani sivasla ne alaksı var olayın.

Adsız dedi ki...

blog yazarının - ve benim - burada sorduğu(muz) soru fenerin neden süper kupa'da oynadığı değil. sorun ikimizin de bildiği saçma sapan statü. ve 'bana kalırsa' fenerbahçe geçen sene süper kupa'da oynamayı hak edecek bir şey yapmadı. ve yine 'bana kalırsa' ligdeki performansıyla sivas o yeri daha çok hak etmişti. sen kupa finalinde rakibinden 4 yiyen fener'e adeta haydi koçum gayret der gibi tekrar yenildiği rakibin karşısına koyan bir sisteme eyvallah diyorsan problem yok. sorun olanla değil olması gerekenle ilgili yani.

ha şunu da söyleyeyim sıfatı ne olursa olsun fenerle oynamak bana sivasla oynamaktan her zaman kat kat daha fazla zevk verir, o ayrı. bütün beşiktaş maçları içinde en önemlileri fener ve cimbom maçlarıdır, statüye ettiğim itiraz rakibimi aşağıladığım anlamına gelmez, tam tersine iki avrupa maçı arası bir süper kupa oynayacak olması bile işkillendirir beni, o maçın havasına (yedekler vs.)limon sıkacaktır çünkü.

iyi oynayan kazansın. ve tsyd kupası tekrar oynansın.

Adsız dedi ki...

Ömer ben tabi ki fenerin kupa finali oynamayı hakettiğini düşünmüyorum. kayıp bi sezonun ardından lolipop gibi sunulan bişey bu bize. fakat hangi sıfatla burdasın demek saçma yani. bu kuralı aziz yıldırım koymadı sonuçta. benim hayatımda tek zevk aldıgım maç bjk maçıdır kesinlikle. her zaman bjk ile oynamayı isterim zaten. ayrıca sivas gibi antipatik bi takımı böyle desteklemeniz çok ilginç. türkiyede mehmet yıldızın yaptığı ve çalınmayan faulleri sizde görüyorsunuzdur. bakalım belçikada napıcaklar bu akşam. bülent gene çirkinleşicek mi kötü bi sonuçta

Tunç Bozacılar dedi ki...

Sistemin çarpıklığına çekilen dikkat ile birlikte hafif de tatlı bir dalga geçme hadisesiydi bu post . Sıfattan kastım iki kupayı da almış takımın rakibini sorgulama hiç değildi . Diyalogların olumlu anlamda rayına oturmasına sevindim . Bir daha koca - karı - ezik - büzük söylemleri olmayacak bu postta , dikkatinizi çekerim !

Adsız dedi ki...

Hemfikir olduğumuza sevindim. Sivas konusunda ben de senin gibi düşünüyorum ama Bülent Uygun değil de atıyorum Aykut olsa başlarında canla başla destekleyeceğim bir takımdı bu akşam. açıkçası ne hissedeceğimi bilmiyorum onlar için, hayırlısı neyse o olsun. bakü ve aktöbe'nin oynayacağı maçlar daha çok ilgimi çekiyor açıkçası!

bu arada inşallah honved'i yedeklerle eler, bizim maça as kadroyla çıkarsınız!