31 Temmuz 2009 Cuma

Allahaşkına Nasıl Bir İfadedir Bu !

Mehmet Topuz'a övgüde bulunan Daum , Fenerbahçe'ye çok şeyler kazandıracağını anlatarak ''Mehmet, son antrenmanlarda gerçekten yüksek bir performans gösterdi. Aslında ilk on birde yer alabilecek bir futbolcumuz . Mehmet Topuz, yeni bir futbolcumuz ve bizi çok sevindirecek bir futbolcumuz olacak. Kendisine çok güveniyorum, kalitesi belli bir futbolcu. Mehmet Topuz, kendisine verilen paranın 2-3 kat fazlasını kulübe geri getirecek. Mehmet Topuz bize çok şeyler getirecek, çok sevinçli maçlar yaşatacak'' ifadelerini kullandı.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Daum'a yakışmamış...Kıç yalama seansları devam edecek anlaşılan. Tamam lan aldınız işte sizin oldu.

Şimdi Fener'de en sevdiğim oyuncu için yeniden endişeleniyorum: Semih Şentürk...Semih bir daha iflah olmaz artık, Guiza gelir gelmez kadroya girdi, 3 de gol attı, Daum vazgeçmez.

Beşiktaşlı kardeşlerime sormak istiyorum: Nobre'ye kucak açan taraftar Semih'e acaba nasıl bakar? Belki bir ihtimal...

kveldsmork dedi ki...

azizin suflesi olduğu ayan beyan ortada.belli ki daumun planlarında olmayan bi adam.bu kadar bahsettiğin adam neden sahada değil.madem kadroda neden oynamadı?
aziz''daum arada medyaya yoku bişeyler,topuz kaybolmasın''hesaaaabı işte...ne denir?topuzu ve kayseriyi zengin ettiler işte.ya da baya bi para aklandı demek lazım.

xearoson dedi ki...

10 milyon yuro verdiler.2-3katı 20-30 milyon.daum tekrardan başlamış olabilir mi kokoya??