28 Temmuz 2009 Salı

Yer Misin Yemez Misin ... Göreceğiz !

''5 yerim 7 yerim 6 yemem , 7 yerim 9 yerim ama 8 yemem"
Eyyy Bülent Uygun ...
Antipatiklik kavramında çığır açan adam .
Başarılı olduğunu en çok kendisi söyleyen kişi .
Herşey güzel giderken çok sevdiği takımından 3 günde 7 yedi .
O bitmek bilmeyen konuşmaları asabi bir hal aldı .
En son tekmeleyerek yedek kulübesini parçaladı
ve hakemin üzerine yürüyüp bağırdı çağırdı .
Kısaca çıldırdı .
Maçın hakemi Deniz Çoban katletmiş maçı .
Faullerini vermemiş . Geç efendi geç .
Eskişehir maçında Rıza Çalımbay dağıttı mı senin gibi etrafı .
A.Gücü maçında 4 maç ceza ile birlikte tribünde çekirdek yedi .
Başlık herşeyi açıklıyor esasında Bülent Uygun .
Bu Cumartesi görüşmek üzere ....


Bu yazı geçen sezon 16 Mart 2009 günü benim tarafımdan yazılıp Forza Beşiktaş sitesinde başlık olarak açılmıştır . Bakıyorum bugün hala birinci sayfada popüleritesini koruyor . Bunda Sivasspor ve Bülent Uygun'un bu akşam Şampiyonlar Ligi 3. ön elemede Belçika'nın Anderlecht takımıyla karşılaşmasının da payı var . Ben hiç bir Türk takımının Avrupa'da rezil olmasını istemem . Damarıma basılmadığı sürece ne 7 yiyenlere laf ederim ne de Edirne'nin ötesini göremeyenlere sataşırım . UEFA Kupası kazanıldığı sırada ağlamaklı halde ve kıçımı yırtmak suretiyle bağırmaktaydım . İnter'i yenince Fenerbahçe , paylaşım sitelerindeki durumumdan beni sarı-lacivert düşkünü sanabilirlerdi . Ancak artık durum farklı ! Bülent Uygun rumuzlu full antipatik ve büyük egolu travmatik sağolsun Rsc Anderlecht 'in 8 tane gol atmasını istiyorum . Türkiye puan veya prestij kaybedecekmiş umrumda değil . Gerçi kaybetse ben ne yapabilirim o da ayrı mesele . Galatasaray'ın mor formasını alıp (!) bu gece ekran başına geçip Anderlecht diye bağıracağım . Acıyı tatsın , hayal kırıklığını anlasın ve utancı yaşasın ki bundan sonra boyundan büyük lafların altına imzasını atmasın . Tüm kalbimle dileğim budur .

8 yorum:

Volvox dedi ki...

Bülent bey bu kadar saçmalama artık yeter,kendisini o kadar yakından takip etmem ama bu söylemler yakışmıyor.

Facchetti dedi ki...

Beşiktaş taraftarı -bjk olamıyorsa sivas olsun- Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarıda aynen böyle düşünüyorlardı.Ne olduğsa bir maçta hakeme kızıp,yedek kulübesinin camını indirmekle başladı.Sonrasında ise bir yerleri havalandı ve Jose'nin türk şubeliğine soyundu.Saçma sapan yorumlar,rajon kesmeler.Bakalım bu gece ne olacak,Türk takımı olmalarına rağmen rezil olsunlar.

Adsız dedi ki...

5 yediler bile heerenven'den....prensibim desteklemektir Türk takımlarını avrupalı karşısında hele hele anadolu takımıysa ama o söz gelip gelip aklıma takılıyor.

seyredeceğiz futbol namına.

The Eagle Abroad dedi ki...

Allahin dedigi olur... Laylada da, sivastada, avrupada da....

Engin Gürses dedi ki...

valla bence bu Bulent Uygun 'un lafı tam taşı gedığıne koymalık. Adama ıkıde bırde Sıvasspor şampıyonlar Lıgınde ne yapar çok buyuk hezımet yasar mı rezıl olur mu vb. dıye sorup duruyorlardı. adam en kotu benden once rezıl olanlar kadar rezıl olurum ıste dıyor . 0 puanla kapatmaktan , 8 yemekten daha kotu de olmam herhalde dıyor ıste ...

Adsız dedi ki...

iyi de resmen fenere Beşiktaşa laf sokma amaçlı çabalar bunlar.
millet tabii ki sinirlenir böyle bir antipatikliğe bunda yanlış bir şey yok. daha olumlu bir şeyler söylese olmaz mıydı nedir bu laf sokma arzusu,bursa tarzı kompleksler?

böyle büyük olunmaz.

Adsız dedi ki...

33.dakika itibariyle 3-0...sivas 11 dakikada bir gol yeme ortalamasıyla oynuyor...

bu gidişle 8 yerler valla... :))

Tunç Bozacılar dedi ki...

5 oldu ...
Sanırım bu aralar alışkanlık oldu ...
Bir süre Bülentsiz kalacağız bu neticeden sonra.
Bu bile çölde su misali !