29 Temmuz 2009 Çarşamba

5iva55por


Yer Misin Yemez Misin Göreceğiz demiştim . 5 yedi ve sözünde durdu Bülent Uygun . Ben her golde 8 diye bağırdım , olmadı ! Çektiği acıyı anlıyor ve şu an yastığa koyduğu başını iki eli arasına almış ''Ben ne bok yedim'' dediğini umuyorum . En azından ummak istiyorum . Şimdi mikrofonlarımız Mecnun Odyakmaz 'da . Buyurun efendim , peki siz bu sefer neler yumurtlamak istersiniz ? ...

5 yorum:

The Eagle Abroad dedi ki...

Süpersin abi ya, bi yorum bu kadarmi guzel yazilir... :)) daha bunun sivasida var!

aamet jr. dedi ki...

Ben şuna istinaden şöyle bişeyler bekliyorum büyük başkandan:

"Bizi şampiyonlar ligine sokmazlar."

kveldsmork dedi ki...

Sormazlar mı adama şimdi: Bugün Allah için ne yaptın?Ya da koskoca hazırlık döneminde sivas ne yaptın?

Adsız dedi ki...

ya hani nerde bu namouchiler omotoyassiler ersen martin denen çakma forvetle çıkıyosun anderlecht deplasmanına dalga geçer gibi, bilica'yı vermişsin tamam da yerine çömez yasin'i koymuşsun adamın her hareketi faul ya.

sivas dersine hiç çalışmamış. hani önemsiyordunuz bu maçı bence hiç bile inanmamışlar, yazık kontenjan ziyan oldu. bizim ligin kalitesi de çıktı ortaya bu mu milletin tozunu atan sivas şimdi?

lafı uzattım biraz ama o 3.goldeki rezillik kepazelik neydi ya? chatelle'i tutması gereken adam de sutter'e gitmesine rağmen adam kafayı vurdu, top direkten döndü, chatelle neredeyse sonradan karar verdi golü atmaya, dur bi gidiim vuriim dedi, bir kişi yoktu başında.

anderlecht de çok iyi oynadı, orta sahaları çok iyiydi, tebrik.

Adsız dedi ki...

düzeltme: üçüncü golde kafayı vuran de sutter değil wasylewski imiş. pardonizationalie nederlanden hocam...