18 Mart 2010 Perşembe

Yakıştı ...

(...) Galatasaray A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 100.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına , (...)

Dünya derbisi seyircili olsun yeter ki ne önemi var insan hayatının değil mi !

9 yorum:

Gokhanson dedi ki...

evet sadece 2 ülke yayınlıyor..büyük derbi..zorla...

Anıl Kıral dedi ki...

Şaka gibi ya..
Hakikaten şaka gibi. Lanet olsun, Allahından bulsun bu kararı verenlerin hepsi. Bu kadar şerefsizlik fazla artık ama. Biz yapınca, sadece sahaya girince 5 maç ceza yiyelim millet kapalıdan aşağı adam atsın 100.000TL

Sizin hayatınız 100.000 TL diye başkasının hayatınıda bu fiyat mı sandınız?

The Eagle Abroad dedi ki...

Ya durun celallenmeyin hemen, gs bunada itiraz eder. Tahkimde yari yariya indirir bu cezayi a.q.

esperanza dedi ki...

Gs ye ceza vermek Turkiye ye ceza vermek demektir. Tek bir galaktikos var bu ulkede, sudan sebeplerle harcamayalim. Herkes elini tasin altina koyacak...!

liverpoolandkop dedi ki...

@Anıl

Görüntüleri nerenle yada hangi duygularla izledin de

"millet kapalıdan aşağı adam atsın"

yorumunu yapabildin merak ediyorum.

Ekrem35 dedi ki...

adam kendi düştü yeaaa. bu ceza bile çok değil mi gs li arkadaşlar. ulen bir takım taraftarı, futbolcusu, yöneticisi ancak bu kadar itici olabilir.

alper dedi ki...

GS li değil mi a.q utanmasa aşağı atıldı demeyecek adam atladı diyecek.ben söz konusu gs olunca herşeyi götümle izlerim götümle gülerim.vermesinler los kalastikosa ceza meza.gs türkiyedir.durduk yerde onlara verilen ceza banada verilmiş olur.bir gün korkarım cuma çıkışı mendil açıp müftülük izniyle gs ye para bile toplayacak bu zihniyet.alayının....

onur dedi ki...

1) Yorum yaptığını sanıp sadece ana avrat küfredenler az sayıdaki beyin hücrelerini çalıştırıp söyleyebilirler mi acaba GS kulübü bu "münferit" hareketi önlemek için ne yapmalıydı da yapmadı? Ama öyle geçmişten örnek göstererek filan değil açık açık sayarak yapılmamış olanları!

2) İlla geçmişten örnek gösterecekseniz şunlara da cevap verin bari:

- BJK başkanı paralı adam tutup kendi taraftarını dövdürdü değil mi? Nerede ceza? 1 kişi 1 başka kişi tarafından tribünden aşağı atılınca saha kapatma gelecekse 100 kişi tekme tokat dövülünce 200 kişi tarafından ne ceza gelmeli acaba? 3 maç, 5 maç??

- İBB Spor-FB maçı bitiminde İBB Spor oyuncusu çıkış tüneline doğru ilerlerken başına isabet eden madde sonucu hastanelik oldu. Nerde ceza? Herhalde 3-5 İBB Spor taraftarı kendi oyuncularına atmadılar o maddeyi değil mi? Hoş Kadıköy'de hakemin başı yarıldı ne olacak!!

Adsız dedi ki...

bu olaya 3 maç ceza vermeyen federasyon eyyamcıdır diye yazdım feysbukta, düşen adamın kendini aşağı atan bir beşiktaşlı olduğunu onu dövenin de aslında arkadaşı olduğunu iddia eden gs'liler çıktı. iyi abi fener maçında birbirinizi atarsınız güzel güzel, medyada ve sahadaki 'timsahlar' da bol bol ağlarlar artık...