2 Mart 2010 Salı

Fenerbahçe Taraftarı


Link

Ve nihayet 7 haftalık no galibiyet süreci meyvesini verdi . Önce taraftarın anasını ağlatan Guiza'nın gözüne soğan atıldı , dün de soğanla yetinmeyen kendini bilmez cematine üye olan biri ''en şanslı C ; ambulance'' şakasını kaka yaptı . Oysa ki 55 liralık bilete karşı hepimiz Vecihi idik , siteler açıldı destek verdik . Kareografi yaptılar tebrik ettik . Peki ne oldu da Olimpiyat Stadı'nı doldurarak büyüklüğünü bir kez daha ispat edenler böylesine bir akıl tutulmasında başrolü oynadılar ? Hem de Beşiktaş maçlarında 40 lira olan ve otobüs bulunmayan maçlara karşın 20 lira maç biletiyle ek otobüs seferleri konulan bir maçta ! Nedeni basit ; beklentiler .

Sen eğer tarih boyunca başarının gözüne gözüne vurmuşsan , ligler başladığından beri ya ikinci ya da şampiyon olmuşsan , en parlak yıldızları ve en kariyerli teknik direktörleri futbol kamuoyuna sunmuşsan , medyada inanılmaz bir destek , ilgi ve hoşgörü bulduysan , köşe yazarları senin için efsane laflar etmişse , hakemler ve federasyon bir dediğini iki etmemişse , başkanların şampiyonluk sözünü ağızlarından düşürmemişse , en çok taraftarın ve en güzel stada sahipsen ... BEKLENTİLER ARTAR ! ALIŞKANLIKLARIN DEVAM ETMESİ İSTENİR VE OLMUYORSA DA İNSAN SİNİRLENİR . Elbette sahaya yabancı madde atan ayıyı savunmuyorum ve attığının yanına kâr kalacağını da düşünüyorum ancak , Bilica'nın televizyonlara yakalanan tekmesi meşhur olduğunda cezayı kesemeyen federasyonumuz ile yardımcı hakeminin canına kastedenlerin olduğunu görse de Galatasaray maçına oynatamaya karar veren Bünyamin Gezer gibiler oldukça vicdanların sızım sızım sızlamasını engeleyemiyorsunuz . Ve bu konuda ben buradan yazarım , Eser Gökulu Ekşi'den yazar , başkası atar tutar , yine Avrupa Ligi finali yalan olur , yine başkana 70 milyon borç var diye kendimizi eyleriz . Kibir en sevdiğim günah diyen Al Pacino'm bal Pacino'm yanakları gül Pacino'm misali yenilgiyi hazmetmek çok önemlidir . En büyük olmak ile büyüklük taslamalığın arası koskocaman bir şeytanın avukatı filmidir .

Şimdi bakıyorum facebook'a , bloglara , yorumlara herkes tutturmuş bir Fenerbahçe düşmanlığı hortladı , hakemler bizi şampiyon yapmayacaklar martavalllarını . Pes ! Başkan demedi mi üç sene üst üste , olmadı yanyana sırt sırta g.t g.te ? Sabredin arkadaşlarım o adam büyük adamdır , vardır bir bildiği . Ne yapar eder sözünü tutar , sonra bizler yine kulaktan kulağa Serdar Bilgili ve şampiyonluğu satmak üzerine cümleler kurarız ...

3 yorum:

Arkhe dedi ki...

O adam ne büyük adammış ki 12 senede 6 Galatasaray şampiyonluğu gördü..

Giray dedi ki...

2006-HÜRRİYET - Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Turkcell Süper Ligi`nde yeşil sahalarda kıyasıya süren şampiyonluk rekabeti, son haftalarda kamuoyuna düşen bomba gibi açıklamalar ve gerçekleşen son buluşma ile yeni bir boyut kazandı. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören`in "Ligde G.Saray`ın şampiyon olmasını istiyorum", G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Polat`ın "Gönlüm Türkiye Kupası`nı Beşiktaş`ın almasından yana" açıklamaları iki kulüp ile Fenerbahçe arasında gerilimi tırmandırmıştı. Yarın oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe Fortis Türkiye Kupası finali, hafta sonu da oynanacak Beşiktaş-G.Saray derbileri öncesi Polat ile Demirören`in eşleriyle birlikte Akmerkez Papermoon Restaurant`ta biraraya gelmesi kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Giray dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.