5 Mart 2010 Cuma

Diyarbakırspor - Bursaspor

Diyarbakırspor taraftarları Bursaspor'un kalacağı otele gelerek oteli basmak istedi. Bunun üzerine Emniyet Müdür Yardımcısı Celil Taşkın taraftarları tezahürat yaparak dağıttı.

Diyarbakır'da Bursaspor gerginliği had safhaya ulaştı. Cumartesi günü Diyarbakır Atatürk Stadı'nda oynanacak olan Diyarbakırspor-Bursaspor maçı için kente gelecek olan Yeşil-beyazlı ekibin kalacağı otel olan Dedeman'a bir grup Diyarbakırsporlu taraftar gelerek taşkınlık çıkarmak istedi.

Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı otel çevresinde taraftarlar otele taş atmak istedi. Bunun üzerine Diyarbakırspor taraftarları kulüp binasına geçtiler ve Diyarbakırsporlu futbolcular ile yönetime sevgi gösterilerinde bulundular. Daha sonra tekrar Dedeman Oteli'ne giden taraftarlar otele saldırmak istedi.

Bunun üzerine Emniyet Müdür Yardımcısı Celil Taşkın taraftarlarla birlikte Diyarbakırspor lehine tezahürat yaparak taraftarları yatıştırdı. Taraftarların arasına giren Emniyet Müdür Yardımcısı Celil Taşkın'a taraftarlar da sevgi gösterilerinde bulundular. Taşkın'ın bu davranışının ardından yatışan

Diyarın Sesi

1 yorum:

Factotum dedi ki...

bugün diyarbakırda otelde kalan bir arkadaşım aradı. oteli taşlıyorlar torpil atıyorlar dedi. ben de cep tel ile video ceker misin dedim? bizim elemani da tasladi sinirli gurüh.

diyarin sesi linkinde yorumlar cok olgun... bursa taraftarında ise her zaman ki gibi birseyler 'eksik'.