9 Mart 2010 Salı

The Oscar Goes Tüüüüü ... Sizin Kalıbınıza !


Yılın futbolcusu : Emre Belözoğlu (Fenerbahçe) , Arda Turan (Galatasaray)
Açıklama : Emre Belözoğlu sporcu ahlakını oynadığı her maçta el-kol hareketleri , ettiği küfür ve kızarmış suratıyla gösterdiğinden , Arda Turan ise geçen sene oynanan her iki Fenerbahçe maçının öncesi ve sonrasında , karşı tribünlere ve rakiplerine yaptığı sportmen (!) davranışlarından ötürü .

Yılın teknik direktörü : Ertuğrul Sağlam (Bursaspor)
Açıklama : Beşiktaş takımını transferler ve kupalar bakımından çağ atlattıktan sonra Bursaspor ile Şampiyonlar Ligi'ni kazandığından ötürü .

Yılın spor adamı : Yıldırım Demirören (Beşiktaş Kulübü Başkanı) , Kadir Topbaş (İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı)
Açıklama : Yıldırım Demirören taraftarını dövdürtmekle kalmayıp , onlara oturduğu yerden küfür eden , yasak olan stadda sigara içerek sportif başkan imajıyla örnek olan ve herşeyden önemlisi değer , duruş ve etik ne varsa hepsini eriten bir profil çizdiğinden , Kadir Topbaş ise geçtiğimiz sene yaşanan sel felaketinde ; kano ve yüzme gibi su sporlarına yaptığı katkılardan ötürü ... YILIN SPOR OSKARLARINA LÂYIK GÖRÜLMÜŞLERDİR !!!

2 yorum:

Factotum dedi ki...

körler sağırlar birbirini ağırlar...
şaka gibi...

Adsız dedi ki...

yakışmamış zaman'a...ama yılın takımı da Beşiktaş, yılın spor adamı ödüllerinden biri de voleybol federasyonu başkanına gitti. hepten karavana değil yani...

asıl mantıksızlık şu bence: hem ertuğrul hocaya hem demirdövene ödül vermek...iki birbirinden zıt değerler bütünü adamlar...