8 Mart 2010 Pazartesi

Emre Belözoğlu Pide ve Börek Salonu !!!

Emre Belözoğlu'nun full über alles antipatik hezeyanlarını seyretmek ile Bursaspor futbolcularına ve nezdinde Bursa şehrine atılan taşlarla futbolumuzun artan daniMARKA değerini merak ettim bu haftasonu . İstiklal Marşı'nı yuhaladıkça alınan ahlardan buradan Batı'nın Diyarbakır'ına yol olur ! Texas başta olmak üzere tüm Tommiks , Zagor ve Ontorio Kurtlarına selam olsun . Ülke futboluna atılan kaya parçalarının biri Emre Belözoğlu'na gelse dönüp tribünler ile polemiğe girer mi , girer . Ve ayrıca Sivasspor ile Manisa bu gidişle Diyarbakırspor ile kolkola girer mi , girer ! Trabzonspor sakata gelmez ise ve büyük maçlardan alnının akı ile çıkarsa Umut var . Güneş doğar , Şener ola Trabzon Şener olur ! Darısı her maça 435 eksikle çıkan İBB'nin başına . Abdullah Avcı mahalleden manavı kasabı bakkalı oynatsa bocalamaz . Yine ilk 10 içinde tutar takımını , i(l)koncan ! 22 liralık biletler ile hücum edilen ısıtmalı stadın en güzel fotoğrafı yaşlı bir çift . İnsanın Fenerbahçe kazansın diyesi geliyor yaşına hürmetten , o heyecanlarına saygıda kusur etmeden . Futbolcu olsam ama Emre Belözoğlu olmasam ; konuşurum yönetim ve Lig Tv ile , bulurum o amcayla teyzeyi , donatello masayı ve dolaplarını Fenerbahçe Cumhuriyeti bayrak ve flamaları ile . Çok mu zor , joooo !

Ankaragücü'nde Hikmet Karaman sesleri , Ümit Özat'ın kardeşine ca'sus payı verilmesi , Beşiktaş 3-0 Ankaraspor ve Gençlerbirliği yine kazanamadı velvelesi . Başkenti şampiyon olmayan yalnız ve güzel ülkemin taraftarı , futbolcusu ve antipatisi bol gücü , Ankaragücü . Sanırım stadlara koltuk yapan arkadaşları var , sağolsunlar her maç onu ihya ediyorlar . Cavcav 2 yıllık imzayı atmasa ''Seni kahpenin Doll'u'' diye basar mıydı tokatı bilmiyorum ama birisinin Gençlerbirliği'ne bir an önce sille tokat girişmesi lazım .

Kasımpaşa maçındaki ilk golü çay içme sevdasına kaçırınca golü kim attı diye sorduk , sormaz olaydık .

- Kasımpaşa attı abi !

Staddayız , tribünler yıkılmış . Herkes sevinç içinde . Biz golü kimin attığını merak etmişiz ve aldığımız cevap bu ; Kasımpaşa attı abi ! Yok artık . Apaçiliğin bu kadarı da fazla . Üşüdük , çok üşüdük ama gittiğimize deydi . Normali 5-0 , belkisi 4-1 , zorlasan 3-2 hadi en iyimser son dakikalar olmasa bu takım şampiyon ! Şiir gibi bir futbolun karşılığı 2-2 , Tolunay yatsın kalksın son dakikadaki babaya dua etsin , no-el baba ! Gözümün önünde pozisyon el yok gibi geldi bana , tekrarını izlemedim nasıl olsa 25'inden sonra hayatta herşey aynı ! Ama Karagümrük nasıl yanmışsa Kasımpaşa da o kadar Kurtulmuş . Adı da Yekta !

Emre Belözoğlu kendinden nefret ettirmek için çabaladıkça 14 yaşımdayken onunla yanyana oynadığımız günler aklıma geliyor . Zeytinburnuspor 14-16 mazide kaldı , çocuksu masumiyete tecavüzün maskesinin ardından bilin kim çıktı , Hagi ve Fatih Terim !

2 yorum:

gurcan dedi ki...

bir Fenerbahceli olarak sizin emreye beslediğiniz derin duyguları geçen sene Fenerbahce tribunlerine yaptıgı terbiyesizlikten bu yana , Arda için beslediğimizi bilmenizi isterim

Tunç Bozacılar dedi ki...

Ben Emre'nin bugüne kadar tribünlere yaptığı bir pislik yaptığını görmedim hatta aşırı motivasyondan kaynaklanan sert oyunu hakkında da birşey söylemedim .

Sadece demek istediğim şey hakeme ve rakip futbolculara yaptığı itiraz , el-kol , davranış , mimik ve benzeri halleridir . Antipatikliğin sınırını zorlamanın manası var mı , bence yok ! Derin duygular formasını terletenlere değil rakip tribün ve seyircilere oynayan oyunculara beslenir . Fo example ; Kazım Kazım , Volkan ve Lugano gibi ...