22 Ekim 2009 Perşembe

Mehmet Demirkol'a Saygılarla


07/07/2009

(...) Matteo Ferrari tanınmayan bir oyuncu değil. İtalya Ligi’ni ucundan, kenarından takip eden herkes genç yaşında Inter ve Parma’da nasıl olduğunu, sonra kısa İngiltere ve Roma macerasını bilir. Son olarak da Genoa tabii ki. Bu sürede onun çok iyi bir sezonunu hatırlayan var mı?
10 senelik kariyerinde tam 6 kez serbest kalarak transfer yapmış bir oyuncudan bahsediyoruz. 7 yıldır ona bonservis ödenmiyor. Ona bir kez bonservis ödenmiş (1 milyon euro). Şimdi bundan tam 7 yıl sonra Ferrari için Genoa kulübüne 3 ila 5 milyon euro bonservis verecekler. (...)

(...) Ferrari’yi değil eşini ikna etmek gerek. Eşine televizyon programları ayarlamak lazım. Ferrari gelecek, muhtemelen dilimizi öğrenmeden gidecek, ama eşi ilk günden TV programı yapacak.
Hiç uzatmadan söyleyeyim. Bu utanç verici bir durum ...(...)

(...) Türkiye Şampiyonu’nun başkanının, İtalya’nın en sıradan savunmacılarından birinin eşini ikna etmek zorunda kalmasından utanç duyuyorum . (...)


14/07/2009

(...) Benim futbol değerlendirmem önemli olmayabilir. Ben Ferrari’nin, Türkiye’nin en sıradan stoperi kim ise onun kadar iyi olduğunu düşünüyorum. Başkası başka türlü düşünebilir. Zaman bize gerçeği gösterecektir. Zaten mesele bu değildir. Mustafa Denizli onunla ilgili bir plan yapmış, ondan başka bir şey çıkarma işine girişmiş olabilir. Patron Mustafa Denizli’yse saygıyla karşılamak gerekir . (...)

(...) Öte yandan mesele şudur:
1-Bu kadar sıradan bir oyuncu için bu kadar kapılarda yatmak hak mıdır?
2-Oyuncuyu Türkiye’ye gelmek için ikna etmek ve çok fazla ödemek gerekiyor. Bu tamam da... Kariyerine 4.5 milyonluk bir bonservis ödenmemiş bir adamı almak için neden normal değerinin 4 katı para ödemek zorundayız. Yoksa Genoa’nın başkanı da mı burada yaşayacak? (...)

10 yorum:

JANiTSCHAR dedi ki...

Güzel..

Şairler Parkı dedi ki...

Ferrari oynadıkça Demirkol kızaracak. transfarmarkt.de'den copy paste yaparak yorumculuk yapmaya çalışırsa katlanacak sonuçlarına.

marmara

Pamukk dedi ki...

demirkol birilerine yaranıcam derken ne hallere düştün bak! gel de bi yorum yap!

kveldsmork dedi ki...

türkiyenin en sıradan stoperleri ferrari kadar ise ;

neden dünya kupasında değiliz?
kalede rüştü de yok?
sana sesleniyorum demirkol ağabey?
sesime kulak ver.

Adsız dedi ki...

demirkolu sevmem, fakat ferrari bir maç iyi oynadığı için göklere çıkarılacak bi adam değil, gökhan zandan iyi olduğu kesin o kadar. beşiktaş az gol yiyor diyebilirsiniz fakat en ciddi rakibinden 3 gol yedi. fenerli olmama rağmen ferrari ronaldo veya zago nun yada eski fenerli tomasın yada lucianonun yanından geçemez.

Tunç Bozacılar dedi ki...

Ferrari Fener'e gelseydi şu an yılın transferi ile gelmiş geçmiş en iyi defans oyuncusu çoktan seçilmişti !

Tunç Bozacılar dedi ki...

Ayrıca canlı seyretmeden bir adamı nasıl yargılayıp , eleştiri ya da övgü yapabiliyoruz bunu da anlamak imkansızdan bir öte ! Fenerli ve Galatasaraylı olup iki karşılaşmada Ferrari'yi seyredenleri tenzih ederim ... Onlar aklı başında konuşacaklardır ...

Adsız dedi ki...

fener bu sezon 6 yada 7 transfer yaptı. siz de takdir edersiniz ki bu adamlar en kötü şekilde bakarsak ortalama performans sergiliyor.

basının hangisini yılın transferi ilan ettiğinizi söyler misiniz ?

dos santos 2 maç kötü oynadı adamın ağzına sıçtılar, baroni o şekilde, bilica en ufak hatasında ufak takım topçusu oluyor zaten. topuz a değinmek istemiyorum alınması hatalıydı. söylediğin yanlış bence.

iyi akşamlar.

Tunç Bozacılar dedi ki...

söylediğin yanlış bence.

iyi akşamlar.

matiasemilio dedi ki...

sanırım bu yazı kendisinde kapak etkisi yapmıştır..