14 Ekim 2009 Çarşamba

Pişkinliğin Bile Bir Gurur Vardır !

Sevgili Beşiktaşlılar

Beşiktaşlılık insana huzur veren 106 yıllık çok güçlü bir bağdır. Bu bağın yıllar içinde oluşturduğu taraftar kültürüyle Beşiktaşlılar, kulüplerine, futbol takımına ve renklerine gönülden ve inançla bağlanmışlardır.

Beşiktaşlı olmanın getirdiği bu güçlü bağı zaman zaman zayıflatmak cüretini gösteren kişi ve gruplar çıkacaktır (senin gibiler) . Bunlar kimi zaman içimize sızmaya çalışarak, kimi zaman dışarıdan güç kullanmaya çalışarak, saygın kulübümüze ve ayrıcalıklı Beşiktaş taraftar kimliğine zarar vermek isteyecektir .

Beşiktaş’a gönülden bağlılıkla ilgisi olmayan ve Beşiktaşlı olarak kabul edemeyeceğimiz bu kişi ve grupların futbolu, şiddet yaratma alanı olarak gördükleri unutulmamalıdır. Takımını desteklemeye gelen her bir Beşiktaşlı taraftarıma zarar vermeye çalışan bu kişi ve gruplara karşı, gereken tüm ciddi önlemler alınacaktır (kendine nasıl önlem alacaksın?) .

Bununla birlikte tribünlerimize sızarak zapt edilemez ve yıkıcı davranışlar içerisinde tutum sergileyerek, taraftar kimliğine, kulüp imajına ve marka değerine zarar vermek isteyenlere karşı tüm Beşiktaşlılar dikkatli olmalı ve kenetlenmelidir (kenetlensek esamen okunmaz , ona da izin vermiyorsun ki) .

Sevgili Beşiktaşlılar
Oyuna gelmeyin, bölünmeyin (sen böldün)

İnönü Stadyumu bizlerin birbirine sevgi ve saygı ile bağlılığımızı yaşadığımız yuvamızdır. İnönü Stadyumu Beşiktaşlıların aileleriyle, eşleriyle, çocuklarıyla kendilerini güven içinde hissettikleri özel bir mekandır (geçen maç kimse güvende hissedemedi , sen karşımızda gülerken) . Bizler burada üzüntüyü, sevinci, coşkuyu, arkadaşlığı, kardeşliği çok uzun yıllar, sevgi ve saygıyla paylaştık.

Bu birliktelik içerisinde her bir Beşiktaşlımın sadece demokratik olan tepkilerini saygıyla karşılıyorum (saygı eşittir Karagümrüklüler!) . Bazen hata gibi algılanan başlangıçlar ve geri tepmeler yaşayabiliyoruz maalesef. Ancak yaşanan deneyimler göstermiştir ki biraz sabır gösterildiğinde ve destek verildiğinde hata gibi algılanan kararların, bizlere ayrıcalıklı mutluluklar yaşatacağı gerçeğidir (tek mutluluk gidişin olacaktır) .

Bu nedenle, sizleri yanlış yönlendirmeye çalışanlara karşı daha güçlü kenetlenmeye davet ediyorum. Beşiktaş’ınıza ve ortak olduğunuz değerlere sahip çıkın. Zor günleri kolaylaştırın, Beşiktaş sevginizi, birbirinizle, kulübünüzle bu değerli formayı giyerek sizlere hizmet eden oyuncularınızla paylaşın. Futbolcularımız bizim değerlerimizdir. Formamızı temsil eden her sporcuya sahip çıkmak, renktaşına sahip çıkmak, kulübüne sahip çıkmak her Beşiktaşlının asli görevidir.

Yıldırım Demirören
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı (hadi lan oradan)

3 yorum:

Sercan dedi ki...

Forzabeşiktaş'a 'Artık Takıma Dönüyoruz' girişi ile aynı zamana denk tesadüftür sadece dimi?
Aynı "vefasızlık!!! yapma" pankartı gibi...

kveldsmork dedi ki...

İlk dört paragraf resmen Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'nden araklanmış.Bu ne biçim bir yönetimdir yarabbi!!!

yarabbi,duy!duyur sesimizi
anlamıyor nefret ettiğimizi
derim ben de o popundan!

jtr dedi ki...

@T2
Blogunu aylardır aksatmadan takip ediyorum ve genelde postların büyük bir emeğin ve duygunun eseri oluyor.Ama son zamanlarda muhalifliği fazla abartıp saygısızlık çizgisine taşıdın bence.
Tabi ki burası senin blog un içinden geleni yazarsın ama şen kardeşler kahvesi moduna girmesin bu güzel blog bence.
Yönetimi bende birçok yönden tasvip etmiyorum ama insanların kişiye değil temsil ettikleri klube ve makama biraz saygı gösterilmeli bence