9 Ekim 2009 Cuma

Kısa Kısa ...

- (...) Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, stadyuma biletsiz seyirci alınmasından dolayı takdiren 25.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına (...) . Bu kurum değil midir Ali Sami Yen ve Kadıköy'de küfürlere kulak tıkayan ? Bu kurum değil midir sahaya giren Fenerli Rambo ve Beşiktaşlı Uğur'a sarılan zeka özürlüyü bile ayıran ? Bu kurum değil midir aynı tekme , dirsek , kafa ve itmeyi renge göre değerlendiren ? Bu yüzden bu açıklamaya dayanarak 'Ahanda işte ispatlandı biletsiz Karagümrüklüler' demeyeceğim !

- Mustafa Denizli evlenecek , dertler bitecek (İnşallah) .

- IMF protestolarında olan bizim arabanın ön camına oldu . Cihangir'in her hangi bir olayda hırpalanmaya en müsait bankası olan Akbank'ın biraz ilerisinde duran arabayı bulduğumuzda ön cam patlamıştı . Üstüne kız arkadaşımın tüm gün boyunca gazdan rahatsızlanması da cabası . Bunu yapanın ailesinden , karısından , kızından , evladından çıkarır allah nasıl olsa diyorum . Medya ve polis eleştiri odaklı tüm yazılara inat bu hayvanoğlu hayvanları lanetliyorum . Arabanın ön camı için değil ; arada kaynayan ve şu an adı bile anılmayan olaylarda kalp krizi geçirerek vefat eden bir vatandaşımız için . Allah geride kalanlara sabır versin ...

- Ankaraspor düştü 3 golü bir arada gördük , şu İbb de düşse Olimpiyat zülumu bitse !

- Kasımpaşa maçındaki tavşan tahminim İbrahim Toraman !

- Hikmet Çetin olsun , İbrahim Altınsay olsun , Murat Aksu olsun , Uğur Ekşioğlu olsun . Yıldırım Demirören'i allah çocuklarına bağışlasın , Yıldırım Demirören çocuklarının borcunu bizlere bağışlasın !

- Fantezi Futbol oyununu 5 siteden birden oynuyorum . En önem verdiğim site elbette LigTv . Sonra Ntv ve sırasıyla sporx , fanatik , CnnTürk ! Bu sene geçen seneki başarımı tekrarlayamasam bile , her halükarda ilk 10 içinde olurum gibime geliyor Türkiye'de ...

- Frank Rijkaard'ın B Planı Benim !

- Futboldan anlamayıp , ilgilenmeyip , üstüne kafa yormayıp vasat bir şekilde işine gücüne bakan ve sadece bu şekilde yaşayan insanların , rakip takım yenildiği zaman (misal ; A.Gücü : 3 G.Saray : 0) sonuç üzerine Galatasaraylı kişilerle dalga geçip , espri yapmalarına , takılıp futbol konuşmaya çalışmalarına ; D-A-Y-A-N-A-M-I-Y-O-R-U-M !

- Kasımpaşa - Karagümrük arasındaki nefreti bilmeyen yoktur . Şimdi bir de buna Beşiktaş - Karagümrük olayları eklendi . Ve haftaya Beşiktaş - Kasımpaşa mücadelesi var ki ; düşmanımın düşmanı benim dostumdur üzerine belki bir yazı konusu bile çıkabilir !

- Fenerbahçe , Gaziantep maçında ilk puanını kaybedecek !

- Son günlerde buraya hiç yazı yazasım yok . Diğer siteye yazıyorum genellikle . Kardeş sitemiz çok temiz !

- İddiadan en son kazandığım parayı Lidyalılar bile bulmamış olabilir ! Anlayın ne kadar eski olduğunu ...

- Herkese güzel hafta sonları ... Akşam Taksim'e çıkacaklara sesleniyorum ; belki haberimiz olmadan karşılaşırız da tanımamazlıktan geliriz birbirimizi diye şimdiden iyi eğlenceler diyorum sizlere . İçin , içirin herşey Beşiktaş için !

2 yorum:

Facchetti dedi ki...

İçin , içirin herşey Beşiktaş için !


Bir gün Kazan'ın yanında beraber içer miyiz Tunç abi?

Tunç Bozacılar dedi ki...

Biralar benden olması şartıyla ama ...