12 Ekim 2009 Pazartesi

Konuşuyorsak Aşkımızdan , Konuşamıyorsak Aveadan !


Beşiktaş Kulübü'nün mobil iletişim hizmetini yapacak Kartalcell'in tanıtımı , kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve Türk Telekom Genel Müdürü Dr. Paul Doany ve Avea Genel Müdürü Erkan Akdemir ile siyah-beyazlı kulübün yöneticileri ve futbolcularun katılımıyla yarın İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek.

Avea kullanayım dedim bundan 1 sene evel . Hem sevdiceğimle rahat hem de ucuz konuşayım istedim . Nerden bulaştım , bulaşmaz olaydım ! Avea çekmiyor . Evet evet yanlış duymadınız , çekmiyor . Koskoca Basın Ekspres yolunun yanında fabrikada ve ofiste Avea çekmiyor . Aylık 25 liraya sınırsız konuşamıyorsun ve konuşsan da çıldırsan da fatura geliyor her ay hatrını soruyor gidiyor ! En sonunda dayanamadım müşteri hizmetlerine haykırdım , efendim öyle de böyle , kem küme bağladılar , kapattırdım . Hatta 6 ay bedava teklif ettiler , baz istasyonunuz sizin olsun dedim . Gözünü seveyim gaddar Turkcell'in ! Bununla birlikte nasihata boğduğum bir arkadaşım ucuza kanıp beni dinlemedi , onun eşiği ise 3 hafta oldu , aynı benim gibi iptal ettirdi , mesut mutlu Turkcell ile devam kararı aldı , şimdi GSM muhabbetimizin ortak küfür paydası oldu Avea !

Avea ; şimdi ucuz yollu giremedikleri telefonumuza Beşiktaş yollu girmeye niyetli gönüle . Yemez diyorum kısaca . Necmettin Erbakanvari hadi ordan ! Altyapı sorunlarını halletmedikleri müddetçe nacizane tavsiyemdir delirebilisiniz . Dikkat ediniz . Sonra uyarmadı demeyin . Ayrıca Trabzon bile bu işe girdikten sonra sona kalan dona kalsın hizmetinden yararlanmak isteyenler bu yönetim anlayışını beğeniyorlarsa 5'e , Yıldırım Demirören'e küfür etmek isteyenler 3'e , Karagümrüklüyseniz 8'e ve tüm 6 yılı tekrar yaşamak istiyorsanız hatta kalınız , sizi provakötöre bağlıyorum !

3 yorum:

Pamukk dedi ki...

işte hep böyle diyoruz ve Turkcell de rahat rahat geçirmeye devam ediyor :D

Tunç Bozacılar dedi ki...

Gözünü seveyim ''gaddar'' Turkcell'in !

sayerlack dedi ki...

8 senedir avea kullanıyorum ilk çıktığında bazı problemler oluyordu fakat şimdi bir problem yok gayet memnunum.
fiyatta süper

100 kontür 19 tl alıyorum
60 kontür hemen hediye geliyor
sonra 55 kontöre sabah 7-akşam 5 sınırsız tarifesi yapıyorum(aveada aveaya)
Sonra akşamları için 25 kontüre 120 dakika kampanyasına katılıyorum.
Sonra beni başka GSM hatlarından aradıklarından 10 dk aranmaya 10 dk hediye geliyor sonra tekrar 120 dk hediye satın alıyorum.