14 Ekim 2009 Çarşamba

Allah Sonumuzu Hayır Etsin


Temizlik # 1 Tribünlerin içine paralı adamlar salındı
Temizlik # 2 ForzaBeşiktaş kapandı
Temizlik # 3 ?

6 yorum:

Pamukk dedi ki...

en son Beşiktaş'ı kapatın da rahat edin. şerefsiz yönetim Beşiktaşı mahvettin ulan

The Eagle Abroad dedi ki...

Olmadi kasimpasa macinda sahaya adam atlattirip, sahayida kapattirir... Ondan sonra baska nerede protesto edecek bunlar beni diye rahatladigini dusunur, benim gibi dusunen ve sogortalari iyice atan bir vatandas kafasina iki tane sikinca herkes rahatlar... Madem kurtlae vadisi gibi olmak istiyor, o zaman o sekilde ortadan kaldirilsin derim ben...

Jordi Metal dedi ki...

İş zaten temizlik#1'de bitmişti.
Serdar Bilgili gitti BJK bitti.

alper dedi ki...

tunç..

gerçekten bilmediğim ve merak ettiğim için bu soruyu sana soruyorum.ekşibeşiktaşta da senin yazılarını takip ediyorum ama burası daha tenha olduğu için burada sormak istedim.senin de az veya çok bir tribün emekçisi olduğuna inanıyorum çünkü.

35 yaşında biri olarak hayatımda inönü stadı değil istanbul bile görmemiş biri olarak ben bir pazar günü eşimi ve 2 kızımı alıp inönüye bjk maçına gelsem güzel ve rahatça oturarak maçı izleyebilirmiyim.hangi tirbünü tavsiye dersin mesela bana.yağmurdan falanda kızlarım dolayısıyla korkarım ben.kapalıya girebilirmiyim.alacağım biletin karşılığı koltuklara rahatça oturup sağımda solumda itiş kakış olmadan usturupluca maçımızı izleyebilirmiyiz acaba.ne kadar küfür olur mesela.yada stad içinde veya çevresinde maçı beklerken ailece vakit geçirebilceğimiz bişeyler yiyip içebileceğimiz bir yerler varmıdır.beşiktaş müzesi açıkmıdır.beşiktaş lisanslı ürünlerini satan yer varmıdır statta açıkmıdır.
ne sormak istediğimi tam olarak anlatbildim sanırım inşallah.
cevabı dediğim gibi gerçekten bilmiyorum.eğer vereceğin cevaplar olumsuz ise o zaman beşiktaşın en büyük problemi stat tır diyeceğim bende çünkü.ve rahat maç izlenmesine engel olanlardır diyeceğim bende.

Adsız dedi ki...

forza zaten kapalıydı bizim gibilere...başvuruyordum almıyorlardı, e ne diyelim vardır bir bildikleri dedik biz de... meğer hiçbir boktan haberiniz yokmuş be hocam...Beşiktaşlılığın sizin dışınızda ne kadar saf duygularla yaşandığını bilmezmişsiniz...artık bilet koçanı kavgalarınızdan tiksiniyorum...inşallah demirören yeter feryadı yakında 132 desibeli geçer de yapmakla övündüğünüz yegane şey de tarihe gömülür...

eskiden olsa saygılar derdim ancak içimden gelmiyor artık...

Adsız dedi ki...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]coreldraw old versions, [url=http://firgonbares.net/]where to buy photoshop software[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] adobe photoshop cs4 extended incl patch-nope software of macromedia
software developer canada [url=http://firgonbares.net/]autocad jobs in state of ohio[/url] the best photoshop to buy
[url=http://firgonbares.net/]movie store software[/url] software office originale
[url=http://firgonbares.net/]software graphics macromedia fireworks 8[/url] discounts software
adobe creative suite 3 premium design [url=http://firgonbares.net/]software purchase program[/b]