15 Nisan 2009 Çarşamba

Kısa Kısa ...


- Lisede ara ara otostop çektiğimiz zamanlar olurdu özgür ruh hesabı . Parmak önde bekleyedur illa ki yardımsever abilerimiz hızır acil kisvesi altında ayakları yerden keserdi . Bazen servisle kaçmak zorunda kaldığım zamanların ertesi günü ''Bir karı aldı bizi arabaya , offff'' geyikleri hiç bitmezdi . Bir de şoförün aramızdaki kıza yazmaları . Bizim kızın da yetişkin yardımsever ile flörtü . Sonra bizim adamı bıçaklayıp arabasını gaspedişimiz . Hapisaneye girip ....

- Cem Yılmaz 'ın JetFon reklamı süper mi , ben mi yanılıyorum ! Hintli bölüm favorim ... 8 oskar veririm .

- Askerde alaydayız . İştima vakti . Komutan komutanlığı yapıp ağzımıza salıncak kurmuş sallanıyor da sallanıyor . Sessizliğin vurgun yaptığı an benden çıkan kısık ses megafon etkisi yaratıyor : ''Alayına isyan en büyük Beşiktaş'' . Gülüşmeler . Komutanın ses yükseltmesi ve sonra kalan kısa dönemde lakap olarak takılan alayına isyan kelimesi.

- Bu arada ''Her zaman her yerde be anne'' demiştim asker bavulu hazırlarken kadıncağız içine Beşiktaş atkımı koyduğumda . Şimdi Tarsus 'ta bir arkadaş boynunda .

- Fantezi Futbol sayesinde Türkiye 'de tanımadığım , bilmediğim oyuncu kalmadı . Malum takip mesafesini kısa tutmalıyız . Yoksa birileri gol atar , asist yapar biz seyrederiz . Olmaz . Neyse bazen kendimi 80 'li yıllarda mekanı eski açık olan kasketli totocu amcalara benzetiyorum . Aman tanrım !

- ''Türk Pop müziği dinlediniz.'' (Trt Fm maç aralarındaki 15 dakikalık sürede ne yaptığımızı dillendiriyor) .

- Eniştem hasta Bursalıdır . İstanbul 'dan kombinesi vardı tribüne . Şimdi Ankara 'da . Kardeş şehrinde yani . 70 dakika bizim tezahüratlarımızı değiştirip küfür ettiklerini bilirim Beşiktaş 'a beraber gittiğimiz 2.ligde Orduspor maçında . Bizden sonra bir - iki topluluktan birisidir kale arkaları . Neyse , 4 bilet al bana eski açıktan dedi bana geçen hafta sonu Geliyoruuuuuz babında . Enişte dedim inşallah gelirsiniz zevkli olsun bari . Kısmet değilmiş izin çıkmadı . Hala zorluyor Demirören sözünde durmadı diye . Kısa kestim benden de Kızıl 'a en içten selamlarımla ve sevgilerle . Ha unutmadan bilmem kaç kilometrelik rekor kıran bayrağın altında kızı da (yeğenim) yer almıştır Barboros 'ta 2-3 yaşlarında .

- Porto 'da Hulk diye bir oyuncu var , merak ediyorum kırmızı kart yerse yeşilleşir mi acaba ?

- 1994 yılında Leman ile başladığım mizah dergisi biriktirme sevdam Lemanyak , Penguen , Uykusuz ile devam etti . Üst üste koyduğumda dizimi geçiyor . Herşeyin ; Gırgır , Pişmiş Kelle , Fırt ve Hıbır 'ı babamın hatırlayamadığım bir sebepten yakmasıyla başladığını ise ilk kez siz öğreniyorsunuz . Gençliğimin birinci devresinde Selçuk Erdem ne ise ikinci devresinde Yiğit Özgür de o olmuştur . Ancak Umut Sarıkaya , Erdil Yaşaroğlu , Metin Fidan ve Kaan Ertem 'in de gönlümdeki yeri başkadır .

- Pazar günü maç neden 20.00 'de ?. Pazartesi sendromunu yenmek için federasyonun başlattığı yeni bir deneyin kobayları mıyız biz ?

- 1994 Dünya Kupasındaki tüm Bulgar oyuncuların soyadının 'ov' ile bitmesi ne kadar Berbatov !

- Lugano bize parmaklarıyla sekiz yapıp öyle koşmuştu soyunma odasına . Edu , Volkan , Kazım hepsi benzerleri ile çıktılar , kaçtılar . 2 hafta sonra bakalım hangi yaratıcılıkları ile önümüzde olacaklar !

- Cuma günü Trabzon maçında hangi futbolcu iş yapacak ? Lütfen yardım edin . Bana bunu söyleyene Fantezi Futbol öpücüğü vereceğim . Ne Y-alanzinho mu?

- Alen ... Ne gerek vardı ile başlayan her cümle ... Biber gazımızla hazmedemedik henüz abi be ! Orada yaşananların özrü ya da başka birşeyi olur mu be ! Neyse ...

Çarşamba çarşafa dolandı gidiyorum ...
Arda ile Semih 'i hala seviyorum
Maç keşke bir bir berabere bitseydi
Yiyin 1-1 'inizi anlamını bulurdu diyorum ...

2 yorum:

Barış Akdemir dedi ki...

bursaspor bursaspor ole oley diyorum.. bende :)))
VOLKAN DEMİREL İLE BERABER
GE-Lİ-YO-RUZ... YİNE OPERASYON YAPSAKMI SENCE GİREBİLİRMİYİZ .. İNÖNÜYE' DE :))))

Tunç Bozacılar dedi ki...

misafirperveriz biz . bekleriz .