1 Nisan 2009 Çarşamba

Kısa ... Kısa ...


- Bir haftalık aradan sonra Fantezi Futbol heyecanı tekrar başlıyor . Sakatlar , cezalılar , gol ve asist krallığı , altın eldivenler , alınabilecek en ucuz oyuncular ile bu sezonun en başarılı futbolcuları bffk2 sitesinde . Türkiye 'deki tek fantezi futbol paylaşım sitesi olmaktan dolayı gururluyuz , onurluyuz ve de Hanalululuyuz !

- Reklamlarla başlamak istemezdm fakat malum evde çoluk çocuk , ekmek parası . Milli takıma başarılar dileyerek devam edelim . Başarılar milli takım .

- Şimdi aklıma geldi de ; Kagi ... Makarnaya gönül verenlerin Taksim durağı olsun mu , olsun !

- Delgado ile Yusuf sakatlar . Kaç gündür antremanlara katılmıyorlar . Cisse yine mecburen maçın adamı olacak . Ama görünmeyen kahraman . Ernst 'in yanına Sivok değil Cisse , Beşiktaş Kayseri 'yi inceden bir .... yense !

- Lincoln Efendi teşrif etmişler ülkemize . Klişeden mikrofona konuşmalar mevcut yine ; Galatasaray 'ı çok seviyorum , burada çok mutluyum , takımım benden vazgeçmedikçe burada oynayacağım , taraftarlara başmbaşka bir Lincoln izletecğim vs. vs. ... Bizim Runje 'ye bağırdığımız gibi ilk Lincoln bağırtısında işlerin kötü gideceği belliydi ama taraftar ne yapsın ! Adnanlar yine iş başında .

- Mehmet Topuz , Tabata , Bilica , Mehmet Yıldız , Murat Ceylan , Özer Hurmacı , Eren Güngör ve Sercan Yıldırım ... Hepsini alsan ne kadar eder ki en fazla 25-30 milyon Euro . Fenerbahçe 'nin bu sene Guiza , Emre ve Arogones 'e ödediğinin yanında nedir ki ? Peki önümüzdeki 5 seneyi kurtarır mısın bu oyuncularla ? Bence evet . Peki neden duruyorlar hala yöneticiler ? Cevap ! ...

- Havaların güzelleştiği şu haftada , şampiyonluk yolunda ilerleyen bir takımın maç biletlerine zam yapma çakallığını hangi Beşiktaşlı denilen şahsiyet yapmış ise onun kulakları başta olmak üzere tüm uzuvlarını ayrı ayrı çınlatıyorum .

- Akşama kazanır mıyız , zor . Beraberlik iyi mi , elbette .

- Fotoğraf Adanademirspor ile ilgili . Bir yolunu bulup çıksınlar ligimize . Deplasmanlar güzelleşsin .

- İspanya kampına sızma girişimlerim başarısız oldu . Fatih Terim 'e çok güzel tüyolar verecektim , olmadı . Ben de İspanyol Konsolosluğu 'na sızdım . Aynı şey değil elbet ama istihbarat görevim bunu gerektirdi . Elimde fotoğraflarla İspanyol Konsolosluğu 'ndan çok önemli belgeler ve bilgilerle ... Azzz Sonraaaaa ... (az derken akşam falan)

1 yorum:

taksim dedi ki...

Kagide Çıtır Tavuk sezar..
mis :)