10 Nisan 2009 Cuma

Helal ...


Basketbol cahili bir anne babadan doğup , çevre şartları da devreye girmeyince futbola gönül veren biri olduk yurdumun diğer maestroları gibi . Ha memnun değil miyim haşa ! Potalı atış , turnikeye giriş , aynı potada eriyiş gibi stop cem şat the fuck up misali hiç hazetmediğim bir sportif faaliyettir bu devinim . Bir ara Abdi İpekçi 'nin önünde 8 saat bekleyip Efes 'i İtalya 'ya 8 sayı farkla yolladığımız da olmuştur ya , o ayrı ! Bir Micheal Jordan veya bir Drezan Petrovic olamamışsam bunda 80 'li yılların sonunda potası olan sahada basketbol oynayan çocuklara mahallecek gıcık olduğumuzun payı vardır . Ulan her potalı sahada basketbol mu oynanır ? Futbol varken bir de ! Neyse dün akşam Galatasaraylı kadınların (bayan ne be!) erkekçe mücadelesinden sonra (ayrımcılık yapma) anladımki her spor güzelmiş be kardeşim . O ne güzel seyirci , o ne güzel mücadele ve alınlarının teriyle kazanılmış , hakedilmiş bir kupa . Avrupa şampiyonu kadınların maç sonu sevinçleri , herşey çok güzeldi . Camiayı ve sporcuları canı yürekten kutlarım . Ve bir şeye dikkat çekmek isterim . Kardeşim kadınlar neden basamıyor ? (Basamamaktan kasıt smaçtır , art niyetli olmayın) . İndirin seviyeyi aleyüp & şuayip herşeyi yapsın onlar da . Her b.ku erkekler mi yiyecek lan (evet) !

1 yorum:

taksim dedi ki...

Futbolcular da salondalarmış.. Arda'yı biliyoruz ama Emre Aşığın suratının görülmesi gereken bir poz var..
Tamam renklerimiz farklı ama, tebrik etmek gerekir..
Emre Aşığa ayrı bir saygım var ona da helal olsun..

Ayrıca bunu anket olarak sormak lzım belkide.. Boy bakımından erkekler kadar olamasalar da, yinede potaya bir sıçramada ulaşabilecek yüksekliğe sahip vücutluları var..
Ama ben bunu hep kadınlardaki el bakım fantazilerine bağlamışımdır. malum ellerim güzel olsun bin dolar borcum olsuncudur bu cinsiyet. Smaç da elleri zorlayan ve sağlam basmak için de güçlü narin olmayan ellere gereksinim duyan bir aksiyon..
İkisi bir araya gelmiyor bir türlü..
WNBA'de izlemiştim çok önceden.. bomboş gidip smacı vuruyordu, oradaki sevinci de herkesin görmesini isterim.. :)