8 Mart 2009 Pazar

Bunlar Daha İyi Günlerin ...















Bülent Uygun ... Antipatiklik kavramında çığır açan adam . Başarılı olduğunu en çok kendisi söyleyen kişi . Herşey güzel giderken 3 günde 7 yedi . O bitmek bilmeyen konuşmaları asabi bir hal aldı . En son bugün tekmeleyerek yedek kulübesini parçaladı ve hakemin üzerine yürüyüp bağırdı çağırdı . Kısaca çıldırdı . Maçın hakemi Deniz Çoban katletmiş maçı . Faullerini vermemiş . Geç efendi geç . Eskişehir maçında Rıza Çalımbay dağıttı mı senin gibi etrafı . Başlık herşeyi açıklıyor esasında Bülent Uygun . Egonuza selamlar ...

2 yorum:

baschar dedi ki...

ego değil de "kendini bilmezlik" demek daha doğru olucak sanki. zira ego sahibi insanlar geneli itibari ile belli bir potansiyele sahip olmakla birlikte; kimisi bu potansiyelin fazlalılığıyla sarhoş olmakta, kimisi ise cımıcık potansiyelinden devasa "ben"ler yaratma telaşında.

asker selamı kılıklı bülentde benim gördüğüm ise tam manasıyla "cesaret". kendini bilememenin, çapından bihabersizliğin, cehaletinin verdiği cesaret. alimallah adama her şeyi yaptırır. o yüzden de dediğin gibi bunlar onun iyi günleri.
c.tesi günü beşiktaş maçı sonrası yapacağı açıklamalara da mutlaka dikkat edelim, ne kadar daha düşeceğinin, alçalacağının habercisi onlar olucak çünkü. (gene liverpool maçına değinebilir ya da geçen seneki 3.lük tartışmasına dikkat çekip gündemi bulandırabilir. mutlaka izleyelim. kıs kıs gülelim :=)

Tunç Bozacılar dedi ki...

ya da milyon eurolardan dem vurabilir ... başarıyı mehmet yıldız ile paylaşmayan ibrahim dağaşan ile kulüp kulüp dolaşmaya mahkumdur :))