26 Mart 2009 Perşembe

Kısa ... Kısa ...


- Kayseri ayrık otları tek tek temizlemeye devam ediyor . Devre arası Fatih Ceylan 'dan sonra şimdi de Ragıp gitti . Geçen seneki deplasman maçımızda Serdar Özkan başta olmak üzere tüm oyuncularımıza öyle sert girmişti ki okkalı bir bedduayı peşine takmıştım . Bulmuş . Allahından .

- Karaman 'ın koyunu sonra çıkar oyunu ve illa vardır bir Hikmet 'i ! Hakan Kutlu 'yu bumerang zannedenler şimdi de 1247. kez Hikmet Karaman 'ı deneyecekler . Montaigne 'nin kemikleri sızlamalı mı sızlamamalı mı ?

- İspanya teknik direktörü Del Bosque ne zaman bizim takım ile açıklama yapacak diye beklerken ; ''Beşiktaş 'ın bana verdiği paranın çoğu hayır işlerine gitti , bu sevapla şampiyon olurlar '' minvalinde birşeyler gevelemiş . Adamı Yeniköy Kasabı yapanlar ile sabırsız Hugo kılıklı Reha Muhtar alınmış mıdır bu küfürden beter lafa ? Hiç sanmıyorum !

- Fotoğraftaki çubuklular bizimkiler değil , meşhur Süleymaniye takımı . Mekan ise Fenerli kardeşlerimin mabed , bizlerin ise gecekondu dediği yer ; eski adıyla Union Club sahası .

- İki haftalık Süper Lig programı açıklandı . G.Saray 'ı Pazartesi gününe koymuşlar . Reste rest hesabı . Buyurun cenaze namazına ! Bize de bir gün Cuma kitlemişler . Deplasmandaki Kocaeli maçını . Maksat taraftarlar arasındaki husumetleri önlemek . Eski Milli Eğitim Bakanı gibi okullar olmasaydı , taraftar olmasaydı salaklığı ! Neden yayınlanan bir maç için Pazar günleri saat 16.00 tercih edilmez aklım almıyor . Dolmabahçe 'nin tadı bir başka çıkıyor . Neyse Kayseri maçımızda Cumartesi 20.00 'de zaten , hadi bakalım .

- Ertuğrul Sağlam , geldiğinden beri çalıştırdığı takımın plaka numarası kadar puan toplayınca şampiyonluk kelimesini ağzına almış , çalkalamış geri tükürmüş . Hay bin kunduz diyesim geliyor ama hani nerede Kaptan Swing ?

- İspanya 'yı İspanya 'da yenebiliriz ama Sparta Prag 'ı Sparta 'da zor (Ümit Özat 'a saygılarla) .

- Ümraniye Kartal Yuvası 'nın açılışında Beşiktaş başkanına Büyük Başkan diye bağıranları Ali Sami Yen 'deki 19 Mayıs kutlamalarına zorla götürüp tayt giydirip taciz ettiresim geldi , bak bir daha yapabiliyorlar mı misali !

- Pazar oy kullanın anacığım , sonra eleştirmeye hakkınız olsun . Kalın sağlıcakla ...

Hiç yorum yok: