11 Mart 2009 Çarşamba

Kısa ... Kısa ...



















- Lig Tv 'den fantezi futbol oynayanlar bilirler . Haftanın ilk 3 'üne giren yarışmacı Digiturk kazanıyor . Güzel bir motive aracı . 140 bin kişi şu anda kayıtlı ve birfiil bu oyuna emek veriyor . Ancak sezon genelinde 34 hafta sonunda kazanan ilk 3 avucunu yalıyor . Ödül yok . Ne garip değil mi ? Bunu şu an Türkiye 2. si olduğum için söylüyorum ; ödül verin lan !

- Söz fanteziden açılmışken hatırlatayım ; üç sene önce Ntv sezon sonu birincilik kürsüsünde olana araba veriyordu . Evet yanlış duymadınız bildiğiniz araba . Ford Focus mu neydi ! Kısmete bak ...

- Antalyasporlu Tita 'nın Ali Zetouni 'ye attırdığı golü seyredin derim anacığım ...

- Haftasonunda oldu ya ; Sivasspor yenildi , Beşiktaş berabere , G.Saray Trabzonu , Fenerbahçe de Kocaeli 'ni yendi . Dört takım 46 puan . Delirmiş (46) bu lig dedirtir ...

- Mehmet Topuz sarı kart cezalısı . Bu hafta Kayserili futbolcular biraz daha özgürce koşturacaklar top peşinden gibime geliyor . Demedi demeyin !

- De Souza kardeşlerden Ivan ve Deivid sakat . Alex ise formunun zirvesinde .

- G.Antep takımına nedense çok yakıştırdığım Sağlam adam Nurullah istifasını verdi . İşte Anadolu takımlarının en büyük zaafı . İki - üç mağlubiyette çözülmeler başlıyor . Yönetim takımın arkasında duramıyor . Tabata da kurtaramadı adamı ve gitti . Aklınızda olsun Yılmaz Vural boşta !

- Benitez i.nesi . Dört olmuş , ileri ileri desene futbolcularına . Ne alıyorsun hiç oynamamış adamları ? Ne farkımız var bizim Real Madrid 'ten utanmaz . Daha çok t-shirt satardın akılsız adam .

- İkinci bir Emre (Belezoğlu) kadar terbiyesizlik yapman yasaklanmıştır efendi dememe kalmadan Gökhan 'ı Emre ciksin demişlerdi , maalesef cikmiş !

- Bugün çıkan ''İdmanda Yattara şov'' haberi Yattara Türkiye 'ye geldiğinden beri bana göre dalya dedi !

- Bülent Uygun asker selamı verdikçe millet ondan selamı sabahı kesicek bu gidişle . Yedek kulübesi vasat oyuncuların tapınağıdır . Dokunma bir daha oraya !

- Babamın abur cubura verdiği iki güzel isimden biridir pandispanya . Hani diyorum milli maç da bu kadar kolay olsa ya şu pandispanya (diğeri de kayıntıdır) .

- Tello kendisine havalandırma kapağı atan ayıyı mahkemeye verse sadece masrafı 15 bin Türk Lirası tutmaz mı ha cibileyetsizler ?

- Cumartesi günü hava güzel olursa tribünler dolar . Çok sıkı bir maç bizi bekliyor . Samet Hoca oyunu çirkinleştirmez , Mustafa Denizli saçmalamaz ise zevkli bir mücadele seyredeceğiz .

- Lost ; kötü geçen 4. sezonu unutturacak bölümleriyle 5. sezonda yine kalbimi fethedecek gibi görünüyor . Dün gece 3 kişi 200 dakika çakılı kaldık . Bilen bilir o 5 bölüm boyunca parladık !

- Çok da kısa kısa olmadı bu post be ... Uzun uzun sevgiler ...

1 yorum:

Engin Gürses dedi ki...

Ben o ekran başında neler çektim neler ... Çünkü kafam başka yerde benim ...