26 Şubat 2009 Perşembe

Yalanzinho'dan İnciler ...















- Böyle bir ekibin parçası olduğum için mutluyum . Bana güvenerek buraya getiren yönetim ve teknik heyete teşekkür etmek istiyorum . Ortaya koyacağım performansla onları mahçup etmeyeceğim .

- Şampiyonluk mecburiyeti olan bir takıma geldiğimin farkındayım . Elimden gelen katkıyı yapacağım . Tarzım ; atağı düşünen, top ile mesafe kat eden, hızlı, asistçi ve golcülüktür .

- Alex , Deivid ve Carlos`u biliyorum ancak bu futbolcularla bizzat tanışmadım . Tabii ki Fenerbahçe ile oynadığımızda Alex`i alt etmek istiyorum . Bunu başaracağıma da inanıyorum .

- Ankara`daki taraftarları gördükten sonra, Hüseyin Avni Aker Stadı`nda atmosfer nasıl olacak diye düşünmeye başladım . Benim için çok büyük bir heyecan olacak .

- Ankaraspor maçında oyuna girdiğimde farklı duygular hissettim , 20 dakika içinde ortaya koyduklarım benim tarzım . Aşağı yukarı bundan sonra böyle bir futbol sergileyeceğim . Altını çizmem gerekir ki işin içinde şov var , ama ben şov olsun diye hareket yapmam . Benim amacım takımım adına yararlı işler yaparken böyle hareketleri de işin içine katmak .

- Kolbastı oyunundan büyük keyif aldım . Böyle hareketler takım olduğumuzu , birlikten keyif aldığımızı gösteriyor . Ayrıca hamsi de yedim ve çok sevdim . Bundan sonra da yemeye devam edeceğim .

- Brezilya Milli Takımı , Trabzonspor`dan geçiyor . Buraya geldikten sonra şansımın arttığını düşünüyorum . Çünkü Türkiye, diğer Avrupa ligleri gibi izlenme oranı yüksek bir lig .

- Mutlu bir yaşam sürüyorum . Teklif gelmesi halinde Türk vatandaşlığına geçebilirim .

Ta bii Continued :)

1 yorum:

shadow dedi ki...

yalanzinho mu? ne oldu, ses seda cikmiyor sizin tribunden. alayiniza zinho ;)