16 Şubat 2009 Pazartesi

Souleymane Youla ...














Nostalji serisi bizi 3 sene önceye götürüyor ve karşınıza şimdi Eskişehir forması giyen bir futbolcumuzu getiriyor ...

Kaçak baldız operasyonu

Beşiktaş ile yollarını ayırıp Metz ile anlaşma sağlayan Souleymane Youla , Türkiye’den ayrılırken de büyük bir skandala imza attı . Türk Hava Yolları’nın İstanbul’dan Brüksel ’e gidecek olan TK 1937 nolu seferine, kendisi ve eşi için iki bilet alan Gineli futbolcunun sahtekarlığı , Atatürk Havalimanı’nda ortaya çıktı . Youla, ailesi ve menaceri Ceylan Çalışkan ile birlikte , ilk polis noktasından rahatlıkla geçti . Ancak ikinci polis noktasına geldiklerinde ise olay patlak verdi .

Polis , Beşiktaşlı’ydı ...

Bir Beşiktaş taraftarı olan polis , Youla’nın yanındaki bayanın daha önce gördüğü eşi olmadığını anladı ve “Kimsiniz'' sorusunu yöneltti . Panik üzerine harekete geçen görevliler , Youla’nın eşi Zeynep Silla olarak Brüksel ’e uçmaya çalışan kişinin , aslında baldızı Havva Silla olduğunu öğrendi . Polisler, işlemleri yaptıktan sonra Havva Silla’yı Vatan Caddesi’ndeki Yabancılar Şubesi’ne yolladı . Youla’nın baldızı sınırdışı edilecek ve en kısa süre içinde Fas üzerinden Gine’ye gönderilecek .

Planlı bir kaçıştı !

Youla’nın böyle bir girişimde bulunmasının nedeni ürkütücü ... Afrikalılar’ın Avrupa’da vize ve oturma izni almaları hayli zor olduğu için , Gineli yıldız bu planı hazırladı . Yaklaşık 1 ay önce “Çocuğuma bakacak'' diyerek Havva Silla’ya Türkiye vizesi alan Youla , şimdi de kaçak olarak Brüksel’e ve Metz’e girişini sağlayacaktı . Kanunen büyük bir suç işleyen Youla , aracılar sayesinde ceza almaktan kurtuldu ve Çalışkan ile birlikte imza için Avrupa’ya uçtu .

Hiç yorum yok: