16 Şubat 2010 Salı

Sığır Etiyle Dövülmüş Acı Soslu Beşiktaş Pilaki


Malzemeler
Yeni Stad Projesi
Fulya Projesi
İbra etmeyen Beşiktaşlı değildir
22.000 kişi
Bu camianın gerçek sahibi sizsiniz
Hatalarımdan ders aldım
Tribünleri temizleyeceğim
ve Metin Tekin

Hazırlanışı
• Önce ''Yeni stadı yapmak tek isteğim , seçilirsek bunun için elinden geleni yapacağım.'' diyerek ve kırtasiyeden bir stad maketi sipariş edilerek kısık ateşte kavrulur .

• Bununla tatmin olmayan kongre üyelerine Fulya Projesi sunulur . ''Aşçıoğlu bunlar , yemekten iyi anlarlar'' diyerek kelime oyunlarına başvurulurak kafalar iyice bir karışıtırılır .

• Buna rağmen henüz karasız olanlar için ise ''Bu kulübün gerçek sahibi sizlersiniz'' diyerek üyeler pembeleşinceye kadar pohpohlanır .

• ''İbra etmeyenin Beşiktaşlı olamayacağı'' belirtilerek ve bir ölçek duruştan bahsederek zihniyetler haşlanır .

• ''Hatalarımdan ders aldım'' söylemi üzerine bastırılarak püre haline getirilir , rakibin siyasi geçmişi de buna tuz biber olur .

• Son haftaya girerken damaktaki tadı hala hatırlanan ve hafızalarda en leziz ürün olarak unutulmayan Metin Tekin adı zikredilerek olası yemeği reddetmelere , mide kramplarına , gıda zehirlenmelerine ve bilimum yemekten iğrenmelere set çekilmek istenir . Haa başarılı da olunur .

• Nihayet beklenen yemek kongre üyelerine sunulur . Üyeler yemeği büyük bir iştahla yer fakat acısını taraftar çeker . 15. dakikada ve her zaman her platformda istifa istenmez istifra edilir ! Karın ağrısı kavramı Yıldırım Demirören denilen aşçının elinden yeniden anlam bulur . Uğur Dündar bu süreci ve yemeğin hazırlanışını kameraya çekse bir muz kabuğu içinde gelen hamam böceği bile bir kese de bana atsaydınız diyebilir . Artık olan olmuştur . Yiyene , yedirene ve yedirtene afiyet olsundur . Ha Metin Tekin'i mi merak ettiniz ? Kullanıl(may)an her ürün gibi buzdolabındaki fiyakalı yerinde sırasını beklemektedir . Ve kendi dahil hiç kimse onun bu gönüldeki yerini asla değiştiremeyecektir ...

2 yorum:

Hasan89 dedi ki...

iğrençsin

Adsız dedi ki...

Bu yazıdaki amaç neydi anlamadım NE aYAKSINIZ SİZ OLUMM