1 Eylül 2009 Salı

Rodrigo Barbosa Tabata # Açıklamalar

Bu resmi sitenin 2 gün önceki açıklaması ...

"Gaziantepspor Kulübü futbolcusu Rodrigo Tabata'nın transferi konusunda kendisi ve kulübü ile anlaşmaya varılarak 3 yıllık (2011-2012 sezon sonuna kadar) sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme karşılığında futbolcuya 2009-2010 sezonu için 1 milyon 400 bin Avro, 2010-2011 sezonu için 1 milyon 500 bin Avro, 2011-2012 sezonu için ise 1 milyon 600 bin Avro ücret ödenecektir."

Şirketten, İMKB'ye bonservis bedeli ile ilgili olarak ayrıca şu açıklama yapıldı:

"Rodrigo Tabata’nın transferi ile ilgili, Gaziantepspor Kulübü’ne sözleşme fesih bedeli olarak 2.000.000.Euro’su 2009 yılı içerisinde, 3.000.000.Euro’su Haziran 2010’da ve 3.000.000.Euro’su Ekim 2010’da ödenmek koşuluyla sözleşme imzalanmıştır."


Bu da benim 7 Temmuz'daki gayriresmi açıklamam (vallahi açıklamam!) ...

Gelirse ikinci Rodrigo'muz olur gelmezse oyun kurucu sıkıntısı hasıl olur . Delgado madem sakat alacaksın elbette bu ligin en çok kaleye şu çeken topçusunu , 26 maçta 11 gol atıp 7 asist yapan yumuşak bilekli maestrosunu . Bir Kocaelispor maçı hatırlarım deplasmanda 3 gol atmıştı . Merakımdan özellikle izledim kendisini İnönü'de . 3-0 yendik ama rakibin skora isyan eden tek oyuncusuydu . İkinci maçta cezalıydı ve sonuç yine aynıydı . Santos'dan gelmiş olması , çekik gözlü bir Brezilyalı olması ve isminin alengirli okunması dolayısıyla kanımız ısındı daha geçen sezon ilk maçta . Evet hatırlarsanız ismini duyurduğu sezon açılışındaki Fenerbahçe maçını . Uzaktan lamba gibi avladı Volkan'ı , bir hafta sonrasında ise ipe dizdi rakip defansı . LigTv'den seyredin gollerini . Ben alınırsa eğer çok yararlı bir transfer olacağını düşünüyorum . Delgado ve Rico Paşa'ya katlanan bu yürek Tabata'ya hayli hayli katlanır elbet . Eli belinde olan 10 numaradan çok çalışkan bir sihirbaz seyrettim ben geçen sezon . İtalya'da olan başkan Ferrari'nin ön koltuğunda bir süprizle çıkagelmezse eyvallah . Mutu ve Queresma 'dan sonra biraz yavan belki ama Ibrahimoviç geyiği dönse sonrasında alınan Ronaldinho bile yavan gelir ! Hayırlısı olsun ...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

hımm...tabata alınınca çok küplere bindik...herhalde elano ve dos santos olayı bu bakış açısını bitirdi. haklıydık da aslında. eğer onlar alınmadan bu transfer yapılsaydı ve bu kadar para verilmeseydi...belki daha insaflı tartışabilirdik.

Man. United resmi sitesi takımımızın yıldızı olarak delgado'yu göstermiş. ayın 15'in bir tabata çıkıp da 'who's that boy?' nidaları arasında şov yaparsa hepimiz ettiğimiz lafları vermidon gibi yutarız...