19 Ağustos 2009 Çarşamba

Mahmut Hoca Stadın Yolunu Bilmez Oğlum !


5 gün önce 55 liralık biletler hakkında düşündüklerimi söylemiştim . Yazmadım ama sağlam bir pankart olsun istemiştim maçta . Yeni gördüm bunu . Vurucu , yakıcı ve keskin olmasa da mizahi birşeyler yapmışlar . Tepki illa üzerine benzin dökmekle olmuyor bu da yeterli . İnşallah uzak gözlüğünü takmıştır Aziz Yıldırım !

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bütün hababam sınıfının topunun birden fenerli olması saçma gelmiştir bana hep. ulan hiç mi Beşiktaşlı cimbomlu yok aralarında anasını satiim...

neticede çamlıca lisesi özel bir okuldur ve şimdiki muadili neyse (lise dö sen benuğa mı yoksa, gerçi hababam çeliktepe cengizhan'a yakındır daha çok:) onun öğrencileri de okulu kırıp pekala da maça gidebilirler. yalnız uğruna okuldan kaçılacak amatörlük yoktur bu biletlerin meblağında, daha çok internetten kredi kartıyla alınası, kapıya getirilesi, maçtan önce üzerine bilmemne restoranında yemek yenilesi, starbucks'ta kahve içilesi biletlerdir bunlar. 'eskiden arkadaşlarla buluşur, yer, içer, takılır. maça giderdik, yine cebimizde paramız kalırdı' türünden nostaljilerin eli kulağındadır şimdinin digitürk tayfası için. ve bu tayfa sadece 'sarı-laci' değildir unutulmasın.

belki acı (kime göre) ama yine de dolacaktır o tribünler...