13 Ağustos 2009 Perşembe

Kısa ... Kısa ...

* Ağızlara sakız olan Endüstriyel Futbol temsilcisi Yıldırım (Aziz & Demirören) biraderleri sevmediğimi bilmeyeniniz kalmamıştır . Kendi egolarından başka düşündükleri şey yok . Başarılı olanı en azından uğraşıyor . Taklitçisi hala 10,5 derdinde ! Bunlardan soyadı Yıldırım olanı dün özel maçta Topuz'u kaptan yaptı . Kadroya giremeyen oğlunun ağzına elma şekerini yapıştırdı . Daha önce adı Yıldırım olan da Nobre'yi kaptan yapmıştı . O kutsal pazubandı daha evel takmış olan Can Bartu'dan Baba Hakkı'ya , Rıza Çalımbay'dan Müjdat Yetkiner'e tüm kemikler ve vicdanlar sızladı . Hani kızdırmak için derler ya ezik ; bu konuda sarı lacivert renkli olan biraz daha önde dün itibariyle . Gerçi o stad , transfer falan yapabiliyor , çakma olanında o bile yok !

* Dünyanın en güzel stadı deriz hep biz ona . Times Dergisi dördüncülüğü layık görmüş . Eyvallah . Ancak burada neler oluyor bilseler , tezahüratları duysalar ve Kapalı'da yaşananları idrak edebilseler yaptıkları hatayı anlarlar .

* Rijkaard ve Galatasaray'dan korkmaya başladım . Allah Gökhan Zan 'ın varlığını Baki kılsın !

* Fantezi Futbol başladı . İki sene önce 10 , geçen sene 13 ve bu sene 28 kişiyiz . Büyük Fantezi Futbol Kapışması adı altındaki üçüncü senemiz bu . Heyecanla paralel gitgide artıyoruz . İlk haftadan 17.'liğe düştüm . Yarın kadromu yapıp pusuya yatacağım ...

* İstanbul / Florya Havuzlu Bahçe gerçekten havuzluymuş . Ancak havuzun suyunun rengini görünce çalışanlarının orada havuz olduğundan bihaber olduklarını düşünüyorum . Aklıma takıldı acaba hesaba itiraz etsem havuz poroblemi olur mu ? (Not : Havuzun suyunun rengi : Zincirleme isim tamlaması)

* Iphone alıyorsun , piyasadaki en estetik alet , en iyi telefon , en yeni teknoloji , dokunmatik falan . 6 ay geçiyor üstünden , hop eskiyor bu . Hayda ... Hani en mükemmeliydi . Gören 'Abi süper bişey' falan diyordu hani . Eeee peki ne oldu ! Lan bu nasıl teknoloji zırt pırt değişiyor ? 3G çıktı mertlik mi bozuldu yani ? Görüntülü konuşma yapamıyormuşsun , ya peki çapkınlık ? Nereye gidiyoruz , neler oluyor biri bana anlatsın ! Sanki Ayyyfon değil kaymaksız Affffyon !

* Kürt ''Açılım lan ben doktorum !'' ...

* Bizim hatunun kardeşi sanatçıdan hallicedir , fiyakalı çocuktur , severiz . Şimdi bir dizide oynayacakmış yavrucuk (Sumru) . Tomris Giritlioğlu 'nun yeni dizisiymiş . Hatırla Sevgili babında birşeymiş . Sonra bir de film için mi anlaşmışlar neymiş ! Mişmiş de miş miş ... Kısaca biz şimdi onu televizyonda göreceğiz , o da bizi zengin olunca görecek , değil mi kardeşim ? (Değil)

* Merak ettim de ; Aynalı Tahir ile erkekliğin kitabını yazan Ali Şan kitap okuyor mudur hiç acaba boş zamanlarında ? Gerçi bu sanatçı & türkücü erbabının açılışlardan zamanı kalıyor mudur o da muamma ya !

* Çok Müjdat Gezen mi yoksa çok Yaşar Okuyan mı ? Bence daima Müjdat Gezen ...

Hiç yorum yok: