25 Ağustos 2009 Salı

Emre Belözoğlu At Çiftliği



Not : Video alıntıdır ...

3 yorum:

Şairler Parkı dedi ki...

Prens o prens...AY'nin prensi.

Ege

Adsız dedi ki...

Az evvel Wigan-Manchester United maçının geniş özetini seyrettim. Wigan'lı Rodallega bir pozisyonda sinirlenip Vidic'in üstüne yürüdü.Hakem Howard Webb onu arkadan tutup engellemeye çalışırken ondan kurtulmak için dirseğini öfkeyle salladı. Webb darbeyi aldı, ama kızmadı, gidip Rodallega'yı kucakladı, geri çekti, babacan bir edayla konuşarak sakinleştirdi. Kavgayı ayıran abi tavrıyla onunla bir süre yürüdü ve Nemanja Vidic'e Rodallega'yı göstererekten bir 'bıdı bıdı konuşuyorsun,adamı sinirlendirme' hareketi yaptı. Tüm bunlar olurken Rodallega'nın sarı kartı vardı. Hakem o ilk dirsekte rahatlıkla onu atabilirdi ama yapmadı.

Emre'nin pozisyonu farklı olsa da orada taş yiyen, domates yiyen Fenerli oyuncular vardı, hepsi gergindi, daha öte hepsi mağdurdu. Geçen sene Sami Yen'deki rezillikler esnasında sahada kalıyorsa bu oyuncular, Emre'nin 'hoca di dakka dur, sorun yok...' tavrındaki bu hareketi hoşgörülebilir.Bizim hakemlerin böyle durumlarda 'mal gibi' kalakalması onların bir tür 'sosyalleşme' zaafıdır,otorite zart diye sarı kartı çekmek değil, sahada kavga eden adamların arasını yapabilmektir biraz da.

stalker dedi ki...

gsnin çirkef kültürü diye yazdım blogda, elemanın biri geldi emre b zaten fenerli dedi :) üzerine oturduğum uzvumla dakikalarca güldüm. adam 12 yaşından 20 yaşına kadar gsde bülentin, haginin, arifin eğitiminden geçti herifler hala "fbli o" diyorlar. insanda utanma olur di mi kaadeşler:)