13 Ağustos 2009 Perşembe

55


Fenerbahçeli küçük bir çocuk olmak istemezdim . Gerçi Fenerbahçeli de olmak istemezdim ya neyse . İsteyip de sevdiğini , yakınını , aileni görememenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim ! Genç Fenerbahçeliler grubu gelmesin tamam ama küçük çocuklardan ne istiyorsunuz ? Çıkış tünelinden sevdiği adamı görmek için babasının omuzlarına çıkan bir veletin masum hislerine neden ket vuruyorsunuz ? 55 lira ne demek bilir misiniz siz ? İşte son 5 senedir olduğu gibi büyük suskun bir tiyatro demektir . Gelip de oraya deplasman takımlarının her maç sizleri evinde bastırması demektir . Modern oturakların rahat kuşaklara sağladığı betonarme bir hissiyat demektir . Asgari ücret nedir haberiniz var mı ? Ya da yol parası ? Nasıl gelecek oraya bir taraftar , aklı o stadda olup gidemeyen , çocuğunu arkadaşını götüremeyen , götürse ay sonunu getiremeyecek olan kişilerden ne istiyorsunuz peki ? Siz kimsiniz ki insanların Fenerbahçe sevgisinin önüne geçiyorsunuz ?

Sorular ve eleştiriler uzar gider . Bugün Fenerbahçe yönetim kurulu yapar bunu yarın bir diğeri . Bu kulaklar şampiyonluk maçında açık için 90 lirayı da duydu ya önemli değil gerisi . Taraftarı her zamanki gibi düşünen yok . Benimse asıl aklıma takılan ; 55 lira bilet parası olup bundan gocunmayan , utanmayan ve de başkan haklı mırıltısı içerisinde kendi takımına olumsuz bir cümle kuramayan çevremdeki Fenerbahçeli dostlarım ve arkadaşlarım . Tümü böyle değil elbette ama çoğunluk mırın kırın ediyor sonucu başkan haklıya bağlıyor . Bak sen haklıymış hazretleri . Parası olan yaşasın , geçinsin , eğlensin , takımını sevsin , maça gitsin ... Akla bak ! Allahaşkına bir gün herkes Fenerbahçeli olmasın ve bu dünya yaşanılası kalsın !

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ben fenerbahçeli olarak taraftarımızın aziz'e olan düşkünlüğünü anlayamıyorum. 10 senedir başkan ve ya 4 ya 5 kere şampiyon oldu emin değilim. fenerbahçeye ben başkan olsaydım 3 kere zaten şampiyon yapardım. bir stad yaptı diye bi insan bu kadar yüceltilmez. stadın daha güzelini gs bedavaya yaptırıyor, o zaman sesleri çıkmıyor. taraftarın anasına küfür eden bir başkanı nasıl sindirebiliyorlar hayret. futbolcu ücretine zam istediği zaman ''enflasyondan fazla zam istiyorlar vermem'' diyen adam açık tribün biletini 55 milyona satmakta bi sıkıntı görmüyor. ve hala forumlarda dünya yıldızlarını izlemenin bedelinden bahseden mallar var ne acı. ama bilmiyolarki italyanın en pahalı kombinesi sezonluk 250 300 eu arası. son olarak bizim için aziz olan fenerbahçedir. kapana kısıldı bu son senesi. ondan kurtulacağımız günler yakındır. işte fenerbahçe senelerdir yakalayamadığı sürekli başarıyı, onun gitmesiyle yakayalacaktır.