9 Aralık 2009 Çarşamba

Geçmiş Olsun Rüştü


Burnu kırılmış Rüştü'nün ancak son iki hafta oynayacak diyor haberlerde . Geçmiş olsun ilk cümlemiz , sonrası ise artık yapılması gerekendir ! Devre arasına girince ; ki Rüştü ameliyat olacakmış , başta SİNAN BOLAT olmak üzere genç ve yetenekli kaleci arayışlarına başlanmalı geç kalınmadan . Mesela dün geceki Akinfeev'i alabilecek veya bunu akıl edebilecek birilerini arıyorum yönetimde ama nafile . Mahmut Bezgin (Gaziantepspor) dedikoduları çıkar yakında söylemedi demeyin ...

7 yorum:

0. Tekil Şahıs dedi ki...

sinan mutlaka transfer edilmeli. kale sorunu büyük oranda çözülür.

alper dedi ki...

hakan arıkan var.1.sınıf kalecidir kendisi bence.

SirEvo dedi ki...

Bizim Hakan talihsiz maçlar çıkarsa da bence yeterlidir. Sonuçta sadece TSL'de şampiyonluğu kovalayacağız artık. Avrupa yok bir şey yok.

Bu arada Akinfeev transfer olacak olsa, direk Man UTD gibi bir takıma gider. 16-17 yaşından beri hem ben hem dünya takip ediyor kendisini. Bize öyle bir adam gelmez. Ha bu adam bize ne zaman gelir? 30'dan sonra :))

Unknown dedi ki...

geçtiğimiz sene penaltı kahramanı olmuştu. bu gece de gol attı çocuk :)

ben de hakanı savunuyorum bu arada. ama eğer sinan tükiyeye gelirse ve bu takım beşiktaş olmazsa çok üzülürüm açıkçası.

Pamukk dedi ki...

sinan bolat fbliymiş oraya gider giderse, gitmezse de türkiyeye gelmez. fazlasıyla öğüt almış "sakın ha türkiyeye gitme" diye.

jtr dedi ki...

bana sinan bolat demeyin,dün golünü izlerken "aha karslı çaktı golü dedim" gece siteden bir baktım askerlik kars a çıkmış.
Ne şansmış bizdeki be birader....

jtr dedi ki...

sinan ın günahını almısım olayın şokuyla,kendisi kayseriliymiş