1 Eylül 2009 Salı

Manşetler # 20


Bir hafta önce Higuain'in son dakika golünü vermediği için , İsmet Arzuman ve Atıf Keçeci'nin istifasını ve düdük asmasını isteyen Yıldırım Demirören hayatının en gereksiz demecine imza atmış bulundu ; ''Yoksa Sivasspor maçında sahaya Paf takımı ile çıkarız .'' Ama aradaki Liverpool maçını sanırım unuttu . Unutulanlar unutanları asla unutmazlar misali biz de unutmadık , hem 8-0'ı hem de başkanın sözünü yemesini , lafını yutmasını . Ertuğrul Sağlam'ın çaresiz bakışları , seyircilerin gözyaşları , Sinan Engin'in maç sonu abuk demeçleri gibi unutmadık . Benitez'in bilmemne sıfırdan sonra hala hücum direktifleri , hakemin maçı tam doksanda bitirmesi gibi . Neyse çok yaratıcı bir manşet bulmaya gerek yok . Skor zaten yeterince yaratıcı . Gözler bantlı . Bu az bile . Vatanspor bunu dışarıdan almıştır , kendileri düşünemezler böyle bir şey . Ya İngilizler'in ya da Almanlar'ın böyle gözlerine bant çekilmişti diye hatırlıyorum . Sahaya keşke Paflar çıksa ibaresi komik , sol altta Vedat Ağabey ise ironik . Mekanı tekrar tekrar cennet olsun inşallah . Rekor hala bizde 8-0 , belki ileride birisi çıkar ve kırabilir kimbilir . Ancak sıfır çekme rekorunun kırılacağını hiç zannetmiyorum . Eksi puan alacak değiller ya canım !

Diğer 19 Manşet

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Hah, işte bir basın rezaleti daha. Damacana zamanında çok kızmıştı bu hadiseye.

Neden diyecek olursanız...

Yahu bu bant olayı bence son derece çirkin, yakışıksız, adice, şerefsizce, insan onur ve haysiyetiyle oynayan bir aşağılama. bant kimin gözüne çekilir? benim bildiğim tecavüz mağduru ya da zanlısının gözüne, hırsızın, gaspçının, katilin gözüne... hangisine layık görmüştü vatan bizi acaba? ve süper soru geliyor: fenere bant çektiler mi hiç? hayır; zico,daum,aragones vs. defol demekle yetindiler sadece.

sonuçta bir futbol maçı oynuyorsunuz. haftasonu basit bir kadıköy kayırmasını yönetiminiz travmaya çevirmiş. sözleşmelerinizden, geleceğinizden emin değilsiniz...ve o sene real'e, porto'ya vs. 4-5 atan bir takıma deplasmana gidiyorsunuz...8 tane yemek utanılacak şey değildir. futboldur, 18 tane de yenilir. utanılacak şey insanların onuruyla oynamak, Allahın günü manipülasyon yapmak, karanlık ilişkilere girmek, bir alışkanlık eseri olarak insanlara iftira atmaktır (bkz.doğan medyası)...zahmet edip 2-1'lik marsilya maçının manşetine de bakalım, 180 derece dönmüştür bu densizler...

Şampiyon Beşiktaş yazarken de elleri titredi bunların...

Arkhe dedi ki...

"fenere bant çektiler mi hiç? hayır; zico,daum,aragones vs. defol demekle yetindiler sadece."

***

Tribünden orta parmak gösteren bir taraftar fotoğrafı koyup manşet olarak da "Aragones Kalsın Diyenler Parmak Kaldırsın" attılar.

Arkhe dedi ki...

ki o da zaten varmış;

http://tersmanyel.blogspot.com/2009/04/mansetler-13.html

stalker dedi ki...

o günden beri elimi ne vatanın kağıdına sürdüm ne de web sitesine girdim. ettiğim küfürler buradan liverpoola yol olur. şerefsiz vatan..

Barış Akdemir dedi ki...

0 ( SIFIR ) ÇOKTUR.. AMA 8 TEKTİR DİR DİMİ TUNÇÇ... BEN GEÇİLEBİLECEĞİNİZİDE SANMIYORUM :))

Tunç Bozacılar dedi ki...

BARIŞ ; bir daha düşün ...

100 Sene sonra da olsa ; 9-0 ya da 10-0 yenilen takım bir şekilde olacaktır ancak bundan sonra hiç bir takımın eksi puan alma ihtimali yoktur . Yani bizim rekorumuzun kırılma olasılığı olsa da siz ömür boyu sıfır çeken bir takım olarak anılacaksınız ... 9 olursa 8 unutulur ama 0 asla unutulmaz !

Ayrıca Daum 2-3 seneye gider sonra tekrar Avrupada başarıyı ön plana alan , ligdeki yerel şampiyonluklarla kendini tatmin etmeyi sevmeyen birisi gelir . O zaman yeniden konuşuruz Şampiyonlar Ligi , Avrupa , Kupa ,vs vs... !

Adsız dedi ki...

Fener bence Twente'yi hafife almaktan vazgeçmeli. Yoksa bu gruptan bile çıkamazsınız demedi demeyin.

8-0'a gelince...valla bu sene debrecen'den iyi bir performans bekliyorum o konuda :))