29 Eylül 2009 Salı

CSKA - Beşiktaş

Yarın akşam ne yaparız ? Kimse bilmiyor . Konuştuğum insanlarda anlamadığım bir ümit var . Kazanırız abi diyen çok duydum ama yeniliriz geliriz diyene bu kulaklar no şahit ! Ne zaman böyle olsa pis bir gol yiyip evimize boynu bükük dönüyoruz . Bu sefer farklı olsun isteği hasıl olsa da yönetim - hoca ve futbolcular üçgeninin performansını düşününce karamsarlık sarıyor dört bir yanımı . Üstüne Avrupa'daki deplasman kabuslarını ekleyin . Gerisi Allah kerim ! Tavşan öngörüsü için benim tercihim Sivok ön libero . Varsa sizinkiler yorumda belirtin . Tabata ne yapar , Tello ne eder , Bobo oynar mı , Nobre yine kimlerle didişir analizine gerek yok . Çıkacaksın savaşacaksın . Yenilsen de bu gönüldeki anlamın yerini bulur . Hocanın kadro oynamalarının az , atacağımız golün bol ve Beşiktaş'ın yeni sayfa açacak bir skorun alması dileğiyle diyerek dualarla uyumak lazım ... Erkenden ..

5 yorum:

Bekowski dedi ki...

sezon başından beri oynanan oyundan memnunum, hatta geçen seneden daha iyi olduğumuza inanıyorum. geçen sene fb-gs kötüydü derken bizim de aslında kötü olduğumuzu "şampiyonluk" perdesi örttü denebilir. yarınki maç için benim de aklımdan mağlubiyet geçmiyor, hatta en kötü beraberlik:)) bazı oyuncular; fink, toraman, ismail vs denizlinin tavşan kuramına takılmazsa daha da ümitli olabilirim:))

Burak Eken dedi ki...

Kadroyla ilgili bir şey diyemem. Zaten pek sevdiğim bir muhabbet değildir. Ama benim de içimden bir his, Beşiktaş'ın avantajlı bir skorla döneceğini söylüyor.

Belki de Beşiktaş'ın bu hafta sonunu pas geçmesi nedeniyle gündeme gelmemesi, insanların hararetini biraz aldı. Bu da olaylara daha iyimser bakılmasına neden oldu.

Gökhan dedi ki...

ben de ümit var,özellikle hızlı oyuncularımıza güveniyorum bu maç için.
bence ekrem,s.özkan,holosko gibi oyuncular tello,tabata,yusuf,nihat gibi oyunculardan daha çok iş görür maçın başında.

tolga dedi ki...

titrek oynamayalım ,yenilelim yenelim ama titrek oynamayalım !

Adsız dedi ki...

ekşibeşiktaş'a yazdım buraya da yazıyorum. 2-0 bizim bu maç. ondan sonra da denizli'yi yenip geri döneceğiz.