13 Haziran 2009 Cumartesi

Sorular ?

Mehmet Topuz 'u Beşiktaş 'a vermemek için neden bu kadar uğraş verilmiştir ?

Sözleşmesi devam eden bir futbolcunun aklını ilk çelen klüp Beşiktaş mıdır ve dünyada şu anki transfer piyasasında bununla ilgili haberi çıkan 500 tane takım yok muur ?

Del Bosque 'nin dişçisini bile sorgulayan yüce Türk basını cevaplayacaktır ki ; Arogones nerdedir ve bu konuda neden hiç bir haber yapmamaktadır ?

Etikten bahsedenler Bekir İrtegün , Deniz Barış , Gökhan Emreciksin ve Marco Aurelio transferlerini neden sorgulamazlar ?

Otelde Mehmet Topuz 'un başında olduğu söylenen korumalar şimdi nerededir ?

Üzerinde büyük baskılar olduğu söylenen Mehmet Topuz elini kolunu sallaya sallaya nasıl Kayseri 'ye gitmiştir ?

Geçen hafta Beşiktaşlı olduğunu televizyonlara söyleyen ailesi neden tehdit edildiklerini söylemiştir ?

Mehmet Topuz 'un Kayseri 'de yaşayan ve belediyede çalışan akrabaları neden uyarılma gereği duymuştur ?

Dün akşam itibariyle hala Beşiktaş 'ta oynamak istediğini söyleyen Mehmet Topuz bir gecede nasıl karar değiştirmiştir ?

Kayseri'de yapılan toplantıda Kayseri valisi , jandarma komutanı , belediye başkanı , milletvekilleri ve şehrin kabadayılarının (Mete Eke) ne işi vardır ?

Recep Mamur "Eğer Fenerbahçe forması giymek istemiyorsan bunu Aziz Yıldırım ’a kendin söyle" gibi anlamsız bir cümle neden kurmuştur ?

Aziz Yıldırım neden Sedat Peker 'in has adamı İbrahim Cingi ile birlikte Kayseri 'ye uçmuştur ?

Antu.com paylaşım sitesindeki anketlere Aziz Yıldırım neden müdahele etmiştir ? Fenerbahçe taraftarının bu konuda başkanına destek vermesi ise nasıl açıklanabilir ?

Mehmet Topuz 'u istemiyoruz pankartını açan zihniyet şimdi neden bayram havası yaratmaya çalışmaktadır ?

Mehmet Topuz önemli değil , alalım köpek gibi bağlayalım , yedek bırakalım , satalım mantığı ve düşüncesi bu sezon nasıl vücut bulacaktır ?

Mehmet Topuz 'u 2 haftadır her gün Fenerbahçe 'ye imza attıran medyamız Passat arabalardan sonra Aziz Yıldırım 'dan nasıl nemalanacaktır ?

En yakın arkadaşlarım dahil tüm bu Aziz Yıldırım rezilliklerini gören , duyan , bilen ve ortaya çıkıp yeter ulan hak , hukuk veya adalet nerede utanıyorum diyecek aklı başında bir Fenerbahçeli dahi yok mudur ? Bunun yerine hala en büyük Fenerbahçe demeye nasıl yüzleri olabilmektedir ?

Beşiktaş başkanı Mehmet Topuz Beşiktaş 'a hayırlı olsun lafıyla kaçıncı kez sözünü yemiştir ?

Aslı bu kadar sinirimizi bozarken taklidinin başkanımız olması sebeyile bizlerin ne denli acı çektiği ne zaman anlaşılacaktır ?

5 gün boyunca Beşiktaş yönetimi otelde Mehmet Topuz 'a refakat etme dışında ne yapmışlardır ?

Levent Erdoğan ne zaman susacaktır ?

Çok iyi bir Türk oyuncu transferi bu takıma ne zaman yapılacaktır ?

Tüm bu yaşanan kahpelikler için oturup kafa patlatmak ne denli doğrudur ve acaba bu satırların yazarı kafayı mı yemiştir ? Sonuçta Fenerbahçe yenilmez değil mi İslam Çupi abi ? Dalga geçilmez değil mi ? Ya kemiklerin nasıl , sızlıyorlar mı be abi ...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

oooff of!