10 Haziran 2009 Çarşamba

En Güzel Şampiyonluk Bayrağı Kimin ?


Beşiktaş Kulübü , en güzel şampiyonluk bayrağını sergileyen taraftarlardan ilk 3'e girenlere çeşitli ödüller verecek . Fotoğrafların gönderileceği mail adresi ;

uzerimdeneksilmesinbayragimingolgesi@bjk.com.tr

Kulüpten yapılan açıklamada , Kartal Yuvası mağazalarının taraftarlar için bir yarışma başlattığı , en güzel şampiyonluk bayrağını sergileyen taraftarlardan ilk üçe girenlerin kulüp ve Kartal Yuvası'ndan çeşitli ödüller kazanacağı bildirildi .

Taraftarların hazırlayacağı bayrakların Kartal Yuvası yetkilileri tarafından değerlendirilmeye alınacağı ve jürinin yapacağı oylama sonucunda dereceye girenlerin belirleneceği kaydedildi .

Hazırlanan bayrakların ; bayrağın büyüklüğü , asıldığı konum , bayrağın sıra dışılığı , verilen mesajlar ve simgelerine göre değerlendirileceği , yarışmanın sonuçları ve taraftarların gönderdikleri bayrak fotoğraflarının , kulübün resmi internet sitesinden duyurulacağı ifade edildi .

Fotoğrafların ''uzerimdeneksilmesinbayragimingolgesi@bjk.com.tr'' adresine gönderileceği ve son gönderilme tarihinin 30 Haziran olduğu açıklandı .

Hiç yorum yok: