22 Haziran 2009 Pazartesi

Gökhan Zan Galatasaray'da ...


t2 & Beşiktaş Taraftarı Tarafı : Gökhan Zan Beşiktaş 'a geldiğinde Fanatik gazetesine bir röportaj yapmış ve kapak fotoğrafı olarak da iki ayağını yerden kesip yuppi tarzı bir poz vermişti . Tabi suratındaki anlamsız sırıtışı da unutmamak lazım . Bu görüntü uzun yıllar hafızamdan çıkmadı ne yazıkki . Alex 'e o boyuyla kafa vurdurması , Metalist maçındaki hataları , Semih 'in dokunuşu ile dağılması aklıma ilk gelen hataları . Cam Adam lakabını almasına sebep olan omzunun sabah-akşam çıkması da ayrı dertti . Resmi imzayı ezeli rakibe atmış olmasını elimizdeki canlı bombayı rakibin kucağına bırakmak anlamında olduğunu düşünüyorum . Artık Toraman-Sivok ikilisini izlemek büyük zevk olacak . Opsiyon kelimesini ilk defa bu kadar çok sevdiğimi belirtir Galatasaray taraftarına allah tarafından büyük sabır diliyorum .

Gökhan Zan & Galatasaray Tarafı : Florya 'nın suyundan mıdır bilinmez sarı-kırmızılı formayı giyen Türk oyuncular birden kulübün simgesi gibi aslan kesiliyorlar . Örnek isteyene Emre Güngör 'den Mehmet Topal 'a , Ayhan Akman 'dan Servet Çetin 'e uzun bir liste sunabilirim . Geçtiğimiz cümlenin sonunda ismini zikrettiğim futbolcularını Marsilya 'ya satmış bir kulübün Türk milli takımının defans oyuncusunu istemesi , almayı düşünmesi ve imza attırması kadar doğal birşey yoktur . Transfer şansları da bir hayli yüksek olunca Galatasaray güzel bir hamlede bulunup başarılı bir tansfer gerçekleştirmiştir . Piyasada alınabilecek bir iki oyuncudan biriydi ve de büyük takım tecrübesini de sahip olması en önemli avantajı . Camiaya hayırlı olmasını diliyorum . Bu arada Galatasaray 'ın aldığı kaçıncı Çanakkale 'de oynamış oyuncu oldu bu ben sayamadım !

Mustafa Denizli & Beşiktaş Yönetimi Tarafı : Eğer konuşulduğu gibi Mehmet Topuz transferi sebebiyle sözleşmenin uzatılması unutuldu ise ve opsiyon hakkını kullanmadıysa Beşiktaş yönetimi , skandallarına bir yenisini daha eklemiş olur ki alışmış kudurmuştan beterdir . Şaşırmam , tuhaf karşılamam ve bu sebeple yönetimi topa tutmam . Normaldir . Mustafa Denizli gönderilecekler listesinde Gökhan Zan 'ın adını yazmış mıydı derseniz buna da hiç sanmam derim . Zira kendisini ilk 11 oynatmaktan bıkmadığını hatırlatırım . Hem Türk , hem de milli takım oyuncusu , bir de üstüne Zapo 'yu istemeyen teknik direktörün bu şekilde bir karar vereceğini düşünmüyorum . Bana göre birazdan yönetim kurulu başta Kenan Öner olmak üzere unuttukları opsiyon hakkını inkar edip ; zaten istemiyorduk , iyi oldu , hayırlı oldu gibi açıklamalar yapar , biz de inanmış gibi davranırız olur biter .

Sonuç : Beşiktaşlı futbolcuların katıldığı kutlama , yemek veya etkinliklerde kadraja girenleri gördükçe tüm fotoğraf makineleri hüzünlenecektir :))

Not : Trabzonspor ; Serdar Özkan 'ı da sen alır mısın lütfen ?

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ya en çok İbrahim Üzülmez, Toraman ve Gökhan Zan için istemiştim bu şampiyonluğu, onları sevinirken görmek ayrı bir mutluluktu benim için. Gökhan kalabalık ailesine bakmakla yükümlü biri, ayrıca falan takımda oynamam diyenlerden de değil o yüzden hayırlı olsun diyorum. yönetimin suçu şurada: nasıl olsa Gökhan gidemez ZANnettiler...

uyanın da 'dardanel'e gidelim şimdi...