16 Haziran 2009 Salı

Fenerbahçe Kadrosu


Kalede Volkan Demirel , defansın solu Roberto Carlos sağı Gökhan Gönül , stoperler Edu ve Bilica , orta sahada Emre Belezoğlu , Mehmet Topuz , Özer Hurmacı ve Alex De Souza . İleri ikili ise Semih Şentürk ve Guiza . Yedek bekleyen Selçuk Şahin , Uğur Boral , Deivid De Souza ve Bekir İrtegün var . Murat Ceylan , İsmail Köybaşı ve Sercan Yıldırım için nabız yokluyorlar . Daha bir de alınacak 2 yabancı transferi sözkonusu . Poulsen ve Trezequet ise düşünülen yine tam isabet olacak gibi duruyor . Başta Türkiye 'yi tanıyan Daum ve yardımcısı Koch , tepede iş bilen (!) Aziz Yıldırım ve elbette tüm medya arkalarında . Ne kadar kızarsak kızalım ya da ne kadar sevmezsek sevmeyelim , iyi yoldalar demek lazım . Şu isimleri tek tek saydıkça adrenalim artıyor , avuçlarım terliyor . Başarı dileyecek değilim , haydi hayırlısı diyeyim !

Not : Yukarıdaki resim ile arzularım aynı paraleldedir ...

7 yorum:

eskikapalı dedi ki...

yazının en çok not kısmını beğendim :)

chora dedi ki...

yazılarını severek takip ediyorum ama bu yazın için bi eleştirim var.. hani derler ya kedinin ciğere baktığı gibi bakıyosun die, aynen sen de öle yazmışsın bu yazıyı=)
boşver başkan bizde olduktan sonra öle oyuncular bize mundar=)

Tunç Bozacılar dedi ki...

ama doğruya doğru güzel adamları aldılar , ne yapayım:)

Adsız dedi ki...

hocam balon malon değil harbi iyi kadro yaptılar. yiğidin hakkını teslim etmek yakışır Beşiktaşlı bünyelere...
poulsen de adamımdır bu arada, onu alırlarsa kıskanırım işte hakkaten. sissoko-poulsen ikilisini vaktiyle fm2006da schalke ortasahasında birleştirmeye çalışmıştım ama sissokoyu alamamıştım! juve yaptı gerçek hayatta :))

Tunç Bozacılar dedi ki...

Kadro balon değil zaten çok iyi , ben balon olmasını arzu ediyorum yazdım . bunlar benim eski fm oyuncularımı almaya devam ediyorlar ... herşey 2000 li yılların başında alex de souza ile başladı :(((

Engin Gürses dedi ki...

bılıca luganodan ıyı değıl. ıbb macında bır hızlı okhn kaba karsısında nasıl madara olduğunu gorduk. Emre belezoğlu zaten etkısız eleman 8 senedır.mehmet topuz alexın hukumranlığı varken deıvıd ı kesemez.bır numara yok bu kadroda. aurelıo - poulsen ı alırlarsa bır şeye benzerler. ınşallah on elemede elenırler de dırek hedefsız kalırlar ılk haftadan patlarlar.

Tunç Bozacılar dedi ki...

ben öyle düşünmüyorum ve bardağın dolu tarafını görüyorsun diyorum ...