30 Haziran 2009 Salı

Çok Güzel Oldu ...

Turkcell Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş ile, Fortis Türkiye Kupası finalisti Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçının yeri belirlendi . 2 Ağustos'taki final için Almanya Futbol Federasyonu ile uygun yer için anlaşma sağlayamayan Türkiye Futbol Federasyonu , maçın İstanbul'da Olimpiyat Stadı 'nda oynanmasına karar verdi.

7 yorum:

Gokhanson dedi ki...

fener türkiyede oynansın istiyodu avrupa kupaları maçları yüzünden..bildiğim kadarıyla..
biz istesek böyle bi mazaret uydurmazlardı...zaten ben feerasyonun programını anlamıorum..kimse neyin ne zaman olacağını bilmiyor...standardı yok..ingilterede fa cup wembleydedir..tarihi de sene başından bellidir..biz türkiye kupası nerde bilmiyoruz...bırakın süper kupayı..deseler ya her yıl 19 mayıs haftası çarşamba 19 mayıs stadında türkiye kupası finali...çok mu zor..

Tunç Bozacılar dedi ki...

O konuda yerden göğe uzaydan galaksilere haklısın . Ancak bu konuda Fener'e yarasa dahi Olimpiyat Stadında oynanması bir şekilde doğru bir olaydır . Gökhan ZAN olayı gibi yanlış sebeplerden doğruya ulaşılmıştır kanaaticme ...

Tunç Bozacılar dedi ki...

Esasında geçen sene oynanan süper kupa maçı tam bizim ön eleme zamanımıza denk geliyordu , iki ön eleme arası süper kupa oynadık ve ertelenme teklifini kaale bile alınmadığını gördük . Bakalım aynı şey bu sefer Fener'in başına geldi , ne değişecek ya da kim kimden daha eşit anlayacağız!

Adsız dedi ki...

süper kupa oynanacak, oyna!!

yahu o stadda maç nasıl olacak yine ben anlamış değilim...ayrıca neden fenerle oynuyoruz ki fenerin ne başarısı var geçen sene? sivas'la oynasak ya işte adamlar hak etti sonuna kadar...fenerle oynamak elbette daha heyecanlı ama haksızlık var bence, fb bu kupada oynamayı hak etmedi.

statü acaip, kupa acaip, planlama acaip...ama iyi oldu bir Türk organizasyonu ilk kez Türkiye'de oynanacak. zamanında dünya kupasına katılamayan federasyonun gurbetçilere yaranma hamlesiydi biraz da, şimdi hiç değilse insanlar rahat rahat(!) maça gider.

Pamukk dedi ki...

aq fenerasyonu

Fesati 40 dedi ki...

Daum'un Almanya'da tepki görebileceği de düşünülmüş olabilir.

aamet jr. dedi ki...

İzmir'de oyansaydık yahu. Alışmıştık orada kupa finallerine :)