4 Nisan 2010 Pazar

Fenerbahçe O Yola Girdi ...

Fenerbahçe yendi Alex sağolsun . Sarı Melekler yenildi canları sağolsun . Bir stadı bu kadar doldurup maç sırasında bayanları koridordaki televizyonlardan seyrettiren adam ; Aziz Yıldırım . Ne mutlu Fenerbahçeli olana . Hem şampiyonluğa giden takımları var , hem ülkedeki ilk şampiyonlar ligi gören bayan takımları var , hem bu kadar çok kişi dolduracak stadları var ve hem de futbol maçı sırasında koridordaki televizyonlardan voleybol maçını seyrettiren konfor var . Kim ne derse desin Aziz Yıldırım büyük adam ! Sevimsiz de olsa başarıya giden her yolu mübah da görse büyük adam .

Oleyyyy saldır Beşiktaş'ım oley tezahüratı bir Galatasaray maçı kazandırmıştı Beşiktaş'a Nobre ile . Yaklaşık 5-6 dakika sürdü diye hatırlıyorum ve bol korner . Bu akşam Fenerbahçe tezahürata gerek duymadan bu bahsettiğim şeyi 90 dakikaya yaydı yayık ayran misali . Bu ne güzel bir gaza gelmedir , bu ne keyifli bir hırstır . Bir Beşiktaşlı olarak iki futbolsever olarak ve üç insan olarak hayran kalmamak elde değil . Şampiyonluk yürüyüşü böyle bir şeydir , o yola girildi . 3 sene üstüste şampiyonluk sözünün veridliği sene ; o sene bu sene !

Yarın akşam Sivasspor'un olası bir puan kazanması zirvede iki takımı başbaşa bırakır . Karşı yakadaki rakibimizin fikstürü avantajlı ancak unutulmaması gereken şey Beşiktaş . İki takımla da oynayacak ve şampiyonu belirleyecek . Belki de altıda altı yapıp hata bekleyecek . Kibariye'den Kimbilir şarkısı fonda çalıyor gibi düşünün öye okuyun bu yazıyı . Kimbilir belki de ...

4 yorum:

Giray dedi ki...

1- "onu önce biz yaptık" isimli romanlarınıza Vamos Bien çok güzel bir cevap vermişti, yazı başlığı ise "narsist kişilik bozukluğu" idi..

2- filan maçı olmasına rağmen c.tesi veya pazar günü maçı olan Fenerbahçe, pazartesi maçı olan galatasaray.. teşekkürler tff..

3- mustafa denizli'nin yıllardır yaptığı kehanetimsi oyuncukları beşiktaş taraftarına sıçramış görüyorum.. "şampiyonu biz belirleriz" edasındasınız..

ligin başında ilk 8, ligin sonunda ilk 8..

ahkam kesmektense, engellemeye bakın..

alper dedi ki...

yav ne insanlar var bu dünyada .insna kendine sövdürmeye bu kadar meraklı mı olur anlamıyorum ki ben sizi giray bey.bak işine sen yav.gelcez kadıköye bekleyin o zaman konuşun.

Barış Akdemir dedi ki...

Giraycım

ligin başında ilk 8, ligin sonunda ilk 8..
ahkam kesmektense, engellemeye baksınlar.. Koridorda 2,yarıyı geçiren kişiyim.. Tşkler Sarı Melekler..

eray dedi ki...

siz anca şampiyonluğu belirleyici anadolu takımı hüviyetinden çıkıp gerçek şampiyonluğa oynama takımı olduğunuz zaman sizinle görüşmektir tek dileğimiz...

Tüpçünün dediği ''Bu sene Fenerbahçeyi şampiyon yapmamk tek hedefimiz' dustüründan biz şampiyon olacağız'a geçtiğinizde görüşelim sizlerle...

sizi kaale almıyoruz inanın...